Miten vauvan saa nukkumaan?

Onko olemassa yleispätevää kaavaa, jolla vauvan saa nukkumaan?

-No ei tietenkään.

Mutta jos jollain on selkeitä, konkreettisia tapoja, joilla itse on onnistunut, niin olemme valmiita kokeilemaan. Peruslässynläät (tutti, silittely ja perhepeti) on kokeiltu ja ilmeisesti jotenkin väärin, koska tulosta ei näy.

Osa ongelmaa taitaa olla imettäminen (syötän kerran yössä), jota emme ole valmiita vielä lopettamaan (8kk). Mutta ongelma ei olekaan se, että hän herää syömään vaan se, ettei hän sen jälkeen enää nukahda syvään uneen. Onko maidossani siis kofeiinia??

Imetyksen jälkeen poika nukahtaa väliimme ja kun nostan hänet takaisin omaan sänkyynsä, niin puolen tunnin sisällä alkaa ähkiminen, asennon etsiminen, istuminen, seisominen, kitinä ja lopulta ihan rehellinen huutoitku.

Eroahdistusta? Hampaita? Temperamenttiä?

 

Oh boy!

 

 

 

Kommentit (3)
 1. Tytöt, te ette usko!

  Heräsin aamulla 06.30 ja tajusin, ettei olla yöllä herätty kertaakaan! Sormet ristissä ja kaikki toivo peliin, että nyt se alkaa. Mietittiin aamulla, että mistä johtuen hän nyt sai nukuttua koko yön, sillä metodejamme emme kerenneet muuttamaan. No, mikä saattoi vaikuttaa:

  a) Illalla annettu särkylääke hampaisiin, jos ne ovat valvottaneet pääasiallisesti

  tai

  b) Puuroon lisätty margariininokare on tuonut lisäenergiaa reilussa viikossa niin hyvin, ettei hän ole enää nälkäinen yöllä.

   

  Who knows? Who cares, kunhan saadaan nukkua jatkossakin 🙂

   

  Kiitos kommenteistanne helena-ihana ja Mamma!

 2. Meillä ainakin tuo nukkumaan meneminen ja nukhatminen on muuttunu kokoajan. en tiiä onko se normaalia, mut nykyään ei taho oikeen nukhataa noin vaan 2 yötä on nukhatanu sohavlle kun katottu tv:tä, pari kertaa joutunu viereen nukuttaa ja aika monta kertaa ottaa yöllä viereen, koska ei vaan nuku muuten. Sillon ennen mulla oli pinnis oman sängyn vieressä että toinen oli ihan siinä läöhellä ja näki missä ollaan ja se tuntu auttavan aika paljon. toivottavasti oli jotain hyötyä.

   

   

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *