Muista pyhittää lepopäivä = Långvik

Eilen vihdoinkin saimme kalenteriin yhteistä (vain kahdenkeskeistä!) aikaa. Kuten jo keväästä lähtien olemme suunnitelleet, lähdimme Kirkkonummelle Långvikin kylpylään rentoutumaan.

Saimme lahjakortit ystäväpariskunnaltamme, jotka epäilivät, etteivät itse kerkeä käyttää niitä ennen toisen lapsensa syntymää. Ja oikeassa olivatkin: Onnea viikon ikäisen tyttären vanhemmille M & J ! <3

Hotelli- ja kongressikeskus Långvik toimii siis ympäri vuoden, vieraiden erilaisia tarpeita palvellen. Wellness -puoli sisältää hoitoloita (manikyyri, hieronta, kasvohoidot jne), erikoissaunoja (mm.infrapunasauna), allasosaston (Spa) sekä kuntosalin. Hotellin vieraille se on maksuton (erikoishoitoja/hierontoja lukuunottamatta), mutta hinnastoa silmäillessäni pelkkä Spa -osaston maksu näytti olevan 25€ henkilöltä. Ei siis paha, vaikkei saisikaan lahjakortteja ystäviltään..

kuva0452.jpg

Ulkoapäin Långvik näytti karulta, mutta heti sisäänastuttuamme unohdimme sen. Tila oli selvästi remontoitu lähiaikoina, mutta jotakin vanhaa oli onnistuneesti säilytettykin. Sisustuksessa oli käytetty paljon mielikuvitusta, ennakkoluulottomia materiaaleja sekä ripaus kimaltelevaa Sedula– menoa ja klassikkovalintoja 70-80- luvulta (kuten esim. mehiläiskennolaattoja seinässä). Lopputulos oli hurmaava sekä yllättävän rauhoittava!

 

kuva0451.jpg

kuva0450.jpg

 

Allasosastosta saimme nauttia lähestulkoon kokoajan vain kahdenkesken, joten joko hellesää karsi halukkaita tai sitten Spa-osasto ei ole niin suuressa huudossa hotellivieraiden kesken, en tiedä. Mutta sehän vaan sopi meille 🙂 Osasto koostui kahdesta porealtaasta, kylmä/kuuma- kahluualtaasta (stimuloi jalkojen verenkiertoa), yhdestä suuresta uima-altaasta, aurinkoterassista, baaritiskistä sekä isosta sohvaryhmästä ja lukuisista lepotuoleista. Osastolla soi rentouttava linnunviserrys/ merenkohina kokoajan. Vaikka seinällä olikin kello, unohdimme ajankulun täysin.

Kolme tuntia myöhemmin ja huomattavasti ryppyisempänä, päätimme siirtyä yläkerran ravintolaan syömään. Hyödynsimme upean sään ja ruokailimme kattoterassilla, suurien aurinkovarjojen alla, katsellen rauhoittavaa merta ja kauniita maisemia. Aaah.

kuva0454.jpg

kuva0455.jpg

Mahat täysinä, ennen kotiinlähtöä, päätimme kiertää vielä koko alueen ja katsastaa, mitä muuta Långvik tarjoaa vierailleen:

Tenniskenttä

Lasten leikkipaikka

Beach volley- kenttä

Rantasauna ja kaksi laituria sekä

Rantabulevardi pikku penkein ja lyhtyvalaisimineen.

kuva0457.jpg

kuva0458.jpg

Kokemus oli ihana, rentouttava ja rauhoittava. Päätimme palata Långvikiin vielä kerran ennen pojan syntymää, mieluiten yöksi ihan. Katsotaan, kerkeämmekö 😉

Oletteko muuten testanneet muita pääkaupunkiseudun kylpylöitä? Kannattaako esim Flamingoon poiketa vielä möhömahana vai onko se selkeästi bilekansan paikka, altaita myöten?

Olen koukussa!

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *