Muistithan kääntää kelloja taaksepäin?

Ma-material Girl

Muistithan siirtyä vime yönä talviaikaan?

Itse kuulun niihin henkilöihin, jotka joka ikinen kerta mokaavat tämän. Tänä vuonna olin valmistautunut, laittamalla puhelimeen muistutuksen ja laskemalla herätyksenkin ihan talviajan mukaan, sillä mokailut alkavat riittää ;)

Olen aikoinaan mennyt töihin tunnin liian ajoissa, kiukutellut digiboksille, kun ohjelmat menevät "väärin" (vaikka siis itse olen ollut väärässä ajassa) ja viime keväänä myöhästynyt tunnin itse sopimastani kimppalenkistä jne. Kaikki tämä siis siksi, etten ole muistanut siirtää kelloja.

Heh.

Tänä vuonna minun lisäkseni, myös Lumia ja Elisaviihde olivat siirtyneet oikeana päivänä ja oikeaan suuntaan, kun yleensä näidenkin sekoilut ovat vain hämmentäneet minua enemmän. (Yleensä Elisaviihde on mennyt tunnin väärään suuntaan, aina, ja Lumia on vaihtanut itsensä uuteen aikaan, mutta vääränä päivänä.)

Huh. Selvisinpäs.

 

Miten sinä olet joskus mokannut kellojen siirron?

Kommentit

Kao Kao

Teininä, se oli keväällä kun kelloja siirrettiin eteenpäin ja me taidettiin olla lopulta kaksi tuntia liian aikaisin (keskellä aamuyötä) juna-asemalla, koska ei oltu ihan varmoja minne niitä kelloja siirretään ja miten VR.huomioi sen.. :) (Kemijärvelle ei mene kuin yksi juna ja siitä ei kannata kyllä myöhästyä).

Mindeka
Ma-material Girl

Mulle loi sydämentykytyksiä kellojen siirtäminen myös siksi, että tänään oli työpäivä. Piti siis illalla päättää, luottaako Lumiaan (siirtääkö se itse itsensä, oikeaan suntaan) vai herätäkö varmuudeksi tuntia aikaisemmin kuin yleensä. No, poika piti huolen, ettei tarvinnut nukkua hertyskelloon asti lainkaan ;)

P.S. En olisi uskaltanut minäkään riskeerata, jos kyseessä olisi päivän ainoa juna/ lento/ mikä tahansa!

En muista onko tullut mokailtua tän asian tiimoilta aiemmin, mutta tänä vuonna muistin vain, koska pikku kakkosessa siitä eilen sanottiin ja esikoinen mulle kertoi, että kelloja pitää kääntää :D 

Mindeka
Ma-material Girl

Kyllä lapset hoitaa ;) Meilläkin herätys tuli siis lapsen toimesta, joten ajoissa herättiin. Heh.

Mindeka
Ma-material Girl

Kyllä maalla on asiat paremmin :) Täällä kaupungissa kun ei asioita saisi hoidettua, vaikka kuinka yrittäisi vedota elävänsä eri aikaa kuin liikkeet ja virastot ;) Puhumattakaan siitä, miten olisi käynyt, jos olisin avannut ja sulkenut työpaikkani tänään tuntia aiemmin (kesäaikaan). Hihhi. Onneksi ei tarvinnut kokeilla, vaan kerrankin olin ajan hermoilla.

Jeba
Tuuliajolla

Ei muistettu miehen kanssa kumpikaan. :) aamulla tosin oli iloinen yllätys kun mies luuli kellon olevan puoli kymmenen ja samalla hoksasin, että kelloja on siirretty taaksepäin ja kellon olevan vasta ( onneksi ) puoli yhdeksän. :) Buu vaan sille, että nyt tulee aikaisemmin pimeää - nyt alkaa virallisesti mun mielestä se pimeäkausi. :(

Mindeka
Ma-material Girl

Sinä sentään tajusit sen! Minä olen yleensä touhunnut jo tuntikausia, ennenkuin olen sen jostain muualta tajunnut :D Ja yleensä silloinkin vielä ihmetellen, että mitä kello siis oikeasti nyt on?!

Ja ihan totta tuossa pimeässä. Jos kelloja ei siirrettäisi, ei aamuisin olisi niin pimeää, eikä illalla alkaisi niin ajoissa jo hämärtymään. (Kunnes tulee säkkipimeää jo tunnissa. Eli kuukauden päästä.) Jee! (sarkasmia)

 

Kommentoi