Murteella -haaste

20131228_105619.JPG

20131228_105637.JPG

 

Coat/ Second Hand (COS), Sweater/ Second Hand (Filippa K), Silk shirt/ Second hand (H&M), Wedge sneakers/ Ellos

 

20131228_105710.JPG

Black+White=Grey -blogin .Tiia anto mulle viime viikolla makeen haasteen, jossa tarkotuksena on postata juttu just niinku puhuisi frendeilleen, eikä miettiä mitään kielioppijutskia tai blogin yleistä linjaa.

Oon joo stadilainen, mut slangia en juurikaan käytä, mistä (ehkä osittain?) johtuu se, et mua luullaan tosi usein landeks. Mut en siis oo. Yks asiakas sanoi mulle kerran, etten voi missään tapauksessa olla Helsingistä, koska oon niin mukava. -Kai se oli kehuks tarkotettu, vaikken itse todellakaan ajattele noin. Kyllä stadilaiset(kin) on  mukavia ja kyllä mä ainakin moikkailen naapureille ja juttelen sporassa tyypeille, vaikka muut mua ihan daijuks luuliskin.

Mies -Korjaan: Kihlattu- vois kyl sujuvasti kertoo nuoruuden hillittömistä futismatkoista, steissimenoista tai vaik snägäriflaidiksista, mut en mä kyl saa niitä mitenkään tähän upotettua. Ja siis, ei se(kään) oo mikään skitso vaik se siel steissil onkin joskus hengannu. -Ihan normiteini vaan 😉 Se on muuten pelannu futista ihan skidist asti, joten ei siinä paljoo kerkeiskään sekoilemaan, vaik muut niin tekiskin.

 

Ei muuten todellakaan oo tarkoitus dissata ketään, joten toivottavasti kukaan ei vetäis hernettä nenään täst. Tän ois tarkotus olla hauska ja kertoa vähän siitä, kuka mä oikeesti oon.  (Sanottakoon myöskin se, etten käyttäis ”lande” sanontaa, ellei se olis just niitä harvoja slangisanoja, joita voin tähän juttuun muka- sujuvasti laittaa.)

 

 

Noin. Siinä se. Oliko yllätys? (Hirveen vaikeeta muuten, kokeile vaikka!)

 

 

Haastan mukaan jokaisen lukijan ja jättämään kommenttiboksiin jotain omalla puhekielellään! 

Kommentit (17)
  1. Ei tuu oikiat painotukset millään ja varmana levenee kieli loppua kohen, mutta tässä meikän välläys tähän haasteeseen! Oulua on tosi vaikia saaha kunnolla kirijotettua, ainaki omasta mielestä.

    http://www.lily.fi/blogit/why-you-little/vuoje-viimene-aamu

  2. Osallistuin. Huippu haaste, mutt älyttömä vaikee. Pitäs varmaa käyrä viä hiioo omaaki tekstii. O se vaa nii vaikeeta.  Eikä se oma puhetyyli si kummiskaa iha semmosenaa taitu kirjotettuu muatoon.

    http://www.lily.fi/blogit/mimosa/nyt-ne-taalla

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *