Muutoksen tuulia

Ma-material Girl

Jostain syystä olen aina ajatellut, että syksy on muutoksen aikaa, jolloin on vähintäänkin suotavaa siivota ajatuksia ja kaapeja, suunnitella muutoksia kotona ja työrintamalla, mutta myös pysähtyä paikoilleen ja olla kiitollinen kaikesta siihen asti saavutetusta elämässä.

Näin tänäkin vuonna.

 

 

 

 

Kaapit on tyhjennetty kirppisvaatteista ja kaikesta turhasta, paperit on järjestetty paikoilleen ja CV päivitetty.

 

Pojan päivähoitohakemus on suuren vitkuttelun ja tekosyiden keksimisen sijaan nyt vihdoinkin täytetty ja lähetetty.

Elämämme tulee pian todella muuttumaan.

 

 

 

 

Olen kesän ja syksyn aikana koonnut ajatuksiani tulevasta, ja tiedättehän sen upean tunteen, kun kaikki elämän palaset alkavat loksahtelemaan paikoilleen? Luotan muutenkin siihen, että asiat järjestyvät kuin itsestään, sitten kun sen aika on.

Pelkästään ahkeralla etsimisellä ja päättömällä panikoinnilla ei mielestäni tavoita parhaimpia tuloksia. Ripaus rohkeutta ja oima annos suoraselkäisyyttä sekä avoimuutta, niin onnen avaimet saattavat löytyä kuin itsestään.

 

 

Ks kuvat: Pinterest -kansiosta, jonne olen kerännyt inspiroivia asuja

 

 

Translation: Fall has always been a new beginning, for me. Time to clean up all closets and summarize all pleasant things in your life and be greatful for all that life has given to you.

Time to start something new and time to let something go.

This fall is going to be a change for us, definitely. I´ve refrechened my CV and sent an application for son´s day care.

Definitely, somethings gonna change.

 

Kommentit

Ella F.
Siperian Ella

Onnea, mitä ikinä muutoksia elämä tiellesi nakkaakaan :) Haastan sut kesämuisteloihin!

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos Ella F.! Alankin heti selailemaan kesäkuvia haasteeseen ;)

my view

kuulostaa jännittävältä! :) ja olet oikeassa, kohta täälläkin alkaa suursiivous ym :)

Mindeka
Ma-material Girl

Kevätauringon jälkeen, syysateet ovat toiseksi parhain tekosyy suursiivoukselle!

Piipo79

Jihuu muutos on hyvä juttu. Tuosta kuvan punaisesta jakkupuvusta tuli mieleen se, kuinka kovin haluaisin sellaisen. Jätin tänään viimeksi Andiatan myyjille palautetta, että punaista pukua kaivattaisiin. Onko tietoa kun ammattilainen olet, että mistä sellaisen löytää? Bossilla näin yhden, mutta pieniä kokoja en löytänyt...

Mindeka
Ma-material Girl

Hmm... Pikainen googlaus ei tuottanut tulosta kuin Mangon (onko samaan jakkuun housuja, en osaa sanoa), Zaran (housupuku) ja Max&Co.n osalta.

Tsekkasin myös IC Companyn (Tiger of Sweden, In Wear jne), Filippa K:n ja H&M:n. Itse tsekkaisin vielä Sandin, Modan, Maranello, Stockan ja uuden konseptin Sokoksen (!!).

Jos löydät hyvän, niin kerro minullekin, mistä. Olisihan sellainen aika tosi hieno power suit!

Piipo79

Eikö oiskin?! Mulla on vielä lisäkriteerinä et mielellään ohutta villaa et ei rypistyisi niin helposti. Mut tietty jos aivan törkeen pähee löytyy niin vois olla et osan kriteereistä voisi painaa villasella. (Tänään löysin esin aivan superhienon Liu Jo:n sinisen "jakun"/takin, mikä ei ollut villaa, muta aivan pakko saada silti...

Mindeka
Ma-material Girl

Hahah, kerkesi jo värikin vaihtua punaisesta siniseen ;)

Piipo79

Kun ei löytynyt punaista, niin löytyi sininen. Se on kyllä pähee, vähän erikoinen, semmonen et kun näin sen roikkumassa niin tiesin heti et pitää ostaa  :-)

Piipo79

Max & co:n Helsingin liikkeessä en olekaan nähnyt eli menisi sitten tilaushommiksi...mut hyvä vinkki, täytyypä tsekata

Mindeka
Ma-material Girl

Niin joo, villaa tuskin löytyy esim. Mangosta ;)

Piipo79

joo, siksi tietyt kaupat on poislaskettu puvun etsinnästä :-) Paidoista mulla ei niin isoa väliä, mut kun pukua käyttää päivittäin,on se mielellään villaa tai luonnonmateriaalia ja niihin oon valmis satsaamaan (samoin kuin kenkiin ja laukkuihin).

Mindeka
Ma-material Girl

Kyllä voin allekirjoittaa tuon ihan istuvuudenkin takia. Kyllä siinä villassa vaan todella on taikaa.

Kommentoi