Muutoksen tuulia

Jostain syystä olen aina ajatellut, että syksy on muutoksen aikaa, jolloin on vähintäänkin suotavaa siivota ajatuksia ja kaapeja, suunnitella muutoksia kotona ja työrintamalla, mutta myös pysähtyä paikoilleen ja olla kiitollinen kaikesta siihen asti saavutetusta elämässä.

Näin tänäkin vuonna.

 

 

 

 

Kaapit on tyhjennetty kirppisvaatteista ja kaikesta turhasta, paperit on järjestetty paikoilleen ja CV päivitetty.

 

Pojan päivähoitohakemus on suuren vitkuttelun ja tekosyiden keksimisen sijaan nyt vihdoinkin täytetty ja lähetetty.

Elämämme tulee pian todella muuttumaan.

 

 

 

 

Olen kesän ja syksyn aikana koonnut ajatuksiani tulevasta, ja tiedättehän sen upean tunteen, kun kaikki elämän palaset alkavat loksahtelemaan paikoilleen? Luotan muutenkin siihen, että asiat järjestyvät kuin itsestään, sitten kun sen aika on.

Pelkästään ahkeralla etsimisellä ja päättömällä panikoinnilla ei mielestäni tavoita parhaimpia tuloksia. Ripaus rohkeutta ja oima annos suoraselkäisyyttä sekä avoimuutta, niin onnen avaimet saattavat löytyä kuin itsestään.

 

 

Ks kuvat: Pinterest -kansiosta, jonne olen kerännyt inspiroivia asuja

 

 

Translation: Fall has always been a new beginning, for me. Time to clean up all closets and summarize all pleasant things in your life and be greatful for all that life has given to you.

Time to start something new and time to let something go.

This fall is going to be a change for us, definitely. I´ve refrechened my CV and sent an application for son´s day care.

Definitely, somethings gonna change.

 

Kommentit (13)
 1. Jihuu muutos on hyvä juttu. Tuosta kuvan punaisesta jakkupuvusta tuli mieleen se, kuinka kovin haluaisin sellaisen. Jätin tänään viimeksi Andiatan myyjille palautetta, että punaista pukua kaivattaisiin. Onko tietoa kun ammattilainen olet, että mistä sellaisen löytää? Bossilla näin yhden, mutta pieniä kokoja en löytänyt…

  1. Hmm… Pikainen googlaus ei tuottanut tulosta kuin Mangon (onko samaan jakkuun housuja, en osaa sanoa), Zaran (housupuku) ja Max&Co.n osalta.

   Tsekkasin myös IC Companyn (Tiger of Sweden, In Wear jne), Filippa K:n ja H&M:n. Itse tsekkaisin vielä Sandin, Modan, Maranello, Stockan ja uuden konseptin Sokoksen (!!).

   Jos löydät hyvän, niin kerro minullekin, mistä. Olisihan sellainen aika tosi hieno power suit!

   1. Eikö oiskin?! Mulla on vielä lisäkriteerinä et mielellään ohutta villaa et ei rypistyisi niin helposti. Mut tietty jos aivan törkeen pähee löytyy niin vois olla et osan kriteereistä voisi painaa villasella. (Tänään löysin esin aivan superhienon Liu Jo:n sinisen ”jakun”/takin, mikä ei ollut villaa, muta aivan pakko saada silti…

    1. Hahah, kerkesi jo värikin vaihtua punaisesta siniseen 😉

     1. Kun ei löytynyt punaista, niin löytyi sininen. Se on kyllä pähee, vähän erikoinen, semmonen et kun näin sen roikkumassa niin tiesin heti et pitää ostaa  🙂

   2. Max & co:n Helsingin liikkeessä en olekaan nähnyt eli menisi sitten tilaushommiksi…mut hyvä vinkki, täytyypä tsekata

    1. Niin joo, villaa tuskin löytyy esim. Mangosta 😉

     1. joo, siksi tietyt kaupat on poislaskettu puvun etsinnästä 🙂 Paidoista mulla ei niin isoa väliä, mut kun pukua käyttää päivittäin,on se mielellään villaa tai luonnonmateriaalia ja niihin oon valmis satsaamaan (samoin kuin kenkiin ja laukkuihin).

      1. Kyllä voin allekirjoittaa tuon ihan istuvuudenkin takia. Kyllä siinä villassa vaan todella on taikaa.

 2. kuulostaa jännittävältä! 🙂 ja olet oikeassa, kohta täälläkin alkaa suursiivous ym 🙂

  1. Kevätauringon jälkeen, syysateet ovat toiseksi parhain tekosyy suursiivoukselle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *