Muuttuva vartalo mietityttää taas

Ma-material Girl

Nyt kun ristiäispäivä on lyöty lukkoon, on aika miettiä kyseisen tilaisuuden pukukoodia. Minun siis. Poika saa nimensä minun (ja sisarusteni) vanhassa kastemekossa, jonka mummi löysi kaappiensa kätköistä. Ihanaa eikö?

Mielikuvani on selkeä: puolisääreen ulottuva hulmuava helma ja hyvin plane yläosa. Ehkä tummansininen hame ja nude ohut neule. Korkkarit tietenkin. Tässä on vain yksi pienenpieni ongelma: vartaloni.

Kiloja karisee vauhdilla. Ensimmäisen viikon jälkeen oli reilut 7 kg kadonnut kuin tuhka tuuleen. Nyt varmaankin kymmenen kilon luokkaa? Emme omista (emmekä aiokaan!) vaakaa, joten tarkistan tilanteen aina neuvolassa. Siinä välissä tilanteen kertoo peili.

Olen tyytyväinen tämänhetkiseen tilanteeseen, mutta miksi peilin mukaan olen huomattavasti pienempi mutten edelleenkään mahdu edes niihin isoimpiin kaapissani lojuviin vaatteisiin? Tämähän on hullua!

Miten siis tiedän, mitkä vaatteet laitan kolmen viikon päästä? Luotanko siihen, että kaapistani löytyy jotakin tilanteeseen ja vartalooni sopivaa vai kirmaanko pari päivää ennen H-hetkeä paniikkiostoksille?

 

 

Kommentit

Mari K.

koska kilot karisee, mutta sitä löysää nahkaa on edelleen (se on kiva, näytät seisoessa kauheen hoikalta, mut ku istuu... huh niitä makkaroita! :D:D:D) ja lantiokin on levennyt siitä, mitä ennen oli (mie palasin vähä reippaassa kuukaudessa normaalimittoihin).

pistä joku löysempi tunika / mekko. mieluumin mekko. semmoi tämän tyyppinen:

http://www.halens.fi/l%C3%B6yt%C3%B6j%C3%A4-naiset-749/rantamekko-064204/sorting$date,Descending/paging$2,25?oc=036

vaikka ei kyl ehkä kuitenkaa rantamekkoa, mut hiffaat pointin. ylhäältä kiree ja alhaalta löysä, niin ettei sillä ole oikeastaan väliä, paljonko niitä kiloja tippuu. rinnat ja rintakehä pysynee samoissa mitoissa joka tapauksessa (=

Anneli (Ei varmistettu)

Eksyin ihan sattumalta lukemaan ja vajaa pari vuotta sitten saman asian kanssa tuskailleena (ja silloin otettuja kuvia kauhistellen...) tiedän tunteen.

Niinkuin jo edellinenkin kirjoittaja huomautti: vaikka ne kilot kariseekin, menee vartalon palautumiseen aikaa ja sen eteen kyllä täytyy nähdä vähän vaivaakin. Itsellä meni vuosi ihan kunnolla treenaten ennen kuin pääsin vanhoihin mittoihin ja uudella treeniohjelmalla jopa pistin niitä paremmaksi. Itse en kyllä stressannut missään vaiheessa siitä miten palaudun, vähän löysempää paitaa vaan hetken aikaa. Sitä paitsi maailma on mahamakkaroita täynnä ja pienten vauvojen äideille ne on ihan sallittuja :)

(Kannattaa tsekata: www.crossfit.com. Tällä sain ylimääräiset häviämään ja olen oikeasti elämäni kunnossa.)

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos vinkeistä Mari K. & Anneli!

Itse pyrin olemaan stressaamatta nimenomaan siitä palautumisesta. Kiirettähän ei ole, ainakaan niin kauaa kun meinaan kotona pysyä :) Näen ongelman siinä, etten haluaisi ostaa enää yhtäkään "turhaa" vaatetta kaappiin, joten mahdollisen uuden mekon olisi oltava myös arkikäyttöinen, MUTTA  kun tahdon poikani ristiäisiin juhlavan, arvokkaan ja asiallisen asun. Olkaimeton mekko ei siis kirkkoon tule kuulonkaan... Ja tietenkin haluan näyttää hyvältä!

Enää muuten vajaat neljä viikkoa lopputarkastukseen, jonka jälkeen alkaa kahvakuulat ja muut accessorit heilumaan :D

Mari K.

joo no emmäkää nyt ihan jotain rantamekkoa meinannut, mutta tyylinä yritin näyttää et tommottii joku missä on yläosa tollei nätti vaikka rypytetty ja mielellään kiree (koska onhan ne nyt seksikkäämpiä,- ja sehän se oli pääasia lapsensa ristiäisissä? ei vaan, onhan se kiva olla hyvännäköinen. :D) ja alaosa sit joku ihan perus yksinkertanen tarpeeks leveä, ettei ole oikein väliä, miten paljon niitä kiloja tai sitä löysää röllykkää on jäljellä (;

Mindeka
Ma-material Girl

Ymmärsin kyllä ;) Mä vaan kamppailen sen kanssa, etten saisi ostaa enää yhtään vaatetta, mutta kun tähän tilaisuuteen todennäköisesti tarvitsen ostaa uuden, jonka olisi oltava juhlava ja soveltuva kirkkoon ja kuitenkin arkinen. Huomaattekos?

Mission impossible

 

P.S. Olen oppinut, kuinka samalla syötän vauvaa ja yhdellä kädellä nappaan koneen ja alan kirjoittamaan tänne!

Mari K.

:D:D:D Mää tein aina aamupalan sillei et vauva roikku tissillä syömässä ja ite keitteli yhellä kädellä kahvit ja teki puurot ja leivät jne :D toimii! Nykyään menee samanaikasesti aamukahvin juonti, aamupalan syönti, lapsen ruokinta ja koneella olo :D Ollaan me naiset monipuolisia!

Mindeka
Ma-material Girl

Ettenkö sanoisi, Hurjan taitavia!

Vierailija (Ei varmistettu)

Omakohtaista kokemusta ei ole, mutta ystävä unohti ristiäisiin pukeutuessaan että pitäisi pystyä myös imettämään juhlatamineissa. Mekko vaikeutti hommaa kiireessä vähän liikaa.

Mia(ko?) (Ei varmistettu)

Mi lady,

Sä olet sisäisesti niin kaunis että vaikka sulla olisi jätesäkki päällä mä ihastuisin sun persoonaasi aina vain uudestaan. Nii. Se siitä lärpätyksestä.

2,5kk täysin palautunut urheiluhullu joka ei tavoitefarkkuihin. Koska en mahtunut niihin Nellin jälkeen ja nyt Netankaan jälkeen seuraava tavoite olisi enne 3-kymppisiä...Piru vaankun ne lähestyy niin hurjaa vauhtia. Onneksi hurahdin Zumbaan.

Mun suurin arkiongelma on tämä:

Oikea käsi:kahvikuppi
Vasen käsi:Nettonen

Millä ihmeellä mä luen amppari.fi-sivustoa? Ei,en tilaa hesaria koska se vie pöydällä liikaa tilaa ja on kallis.

Miten mä palvelen 3 vuotiasta prinsessaa?

No jotenkin mä olen multitaskannut kaikki nää läpi joka aamu!

Tsempit sinne!

Mindeka
Ma-material Girl

Hyvä pointti Vierailija! Kkuulostaa kauhealle, mutta) huomasin tässä yks pvä, että kesävaatteeni on niin avonaisia kaikki, ettei ole imetysongelmia tullut :D Mutta mielestäni EN OIKEASTI pukeudu liian antavasti... Pistetään tuokin mieleen, sitä asiallista kirkkovaatetta valitessa.

Mia(ko?): Kiitos kaunis, rakas ystäväiseni. Eilen selvisi neuvolassa: Poika saanut painoa lisää taaa 300g ja minä -11kg! Aika jeesh.. Tässä nyt siis rouskin Ranskan pastilleja, etten ihan liikaa laihdu ;) Sä oot mun idoli, koska mä turvauduin tänään yhden lapsen ja kahvikupin kanssa Baby Björnin rintareppuun. Enkä siis edes  uskalla haaveilla netistä tai uutisista. Ainakaan vielä.

Kommentoi