My Louis Vuitton loves Lindex

helmikuun_17._mennessa_017.jpg

Säästin aikoinaan ensimmäiseen merkkilaukkuuni kauan. Parikymppiselle minulle, Speedy ja yleensäkin asiointi Tukholman LV-liikkeessä, merkitsi huikeasti. Matkustimme (silloisen) poikaystäväni kanssa Tukholmaan ja hirveästä sadepäivästä huolimatta, lähdimme heti aamusta Birger Jarlsgatanille, joka oli 100% suunnitellun päiväni kohokohta. Sanomattakin selvää, että palvelu liikkeessä oli arvokasta, hienostunutta ja sydämellistä ja miksei olisi, jos meinaa vähintään vuokransa verran laittaa laukkuun?

Speedyni on palvellut minua hyvin. Pyörän ohjaustangolla keikkuen, matkustimme yhdessä töihin, aamuauringon kaunistamaa Töölönlahtea pitkin  ja riekuimme yöelämässä vähintäänkin tuhannesti. Nyt hän on saanut arvoisensa levon dust bagissään ja päässyt vihdoinkin takaisin käyttöön. Ainoana muutoksena on pitkä olkahihna, joka on oikeasti Lindexin tuplapitkä vyö.

Tiedän, siihen myydään oikeitakin olkahihnoja, mutta mielestäni 130€ lisäosa laukkuun on jo vähän liikaa.. Rajansa minunkin laisellani siis?

Vyö on precis samanväristä nahkaa ja antaa mielestäni laukulle vähän rennomman ilmeen. Olen totaalisen tyytyväinen tähän pikku-uudistukseen, joka oli suoraan sanottuna jopa puolittainen vahinkokeksintö ja senkin takia normaalia riemastuttavampi!

helmikuun_17._mennessa_019.jpg

helmikuun_17._mennessa_018.jpg

 

helmikuun_17._mennessa_020.jpg

helmikuun_17._mennessa_021.jpg

Mitä tykkäät? Onko itselläsi joku vastaava pirkkaniksi käytössäsi?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *