Näin seuraat blogiani, Lilyn uudistuksen jälkeen

Ma-material Girl

Koska Lilyn uudistuksen jälkeen, ilmoituksia ei enää saa seuraamiensa blogien uusista jutuista, päätin laittaa blogini Facebookiin. Kokeillaan, jos oppisin linkkaamaan sinne aina uusimmat jutut..

Tai, jos haluat, löytyy Ma-material girl myös Bloglovinista ja Blogilistalta.

Pinterestiin keräilen myös aktiivisesti, minua miellyttäviä kuvia muodista.

 

 

 

 

 

Toistaiseksi vaikuttaa kovin hiljaiselta, mutta kai teitä lukijoita siellä edelleenkin on? Onhan?

Kommentit

Liv
Päiväuniaika

On! Hiljainen on musta koko Lily o.O 

Kristaliina
Puutalobaby

On!

Joo, mustakin täällä Lilyssä on hiljaisempaa kuin aikaisemmin - mutta kai tämä homma tästä vähitellen taas aktivoituu... Tsihih onnistuikohan porukka vierottamaan itsensä neljässä päivässä blogiriippuvuudesta? Mä en ainakaan :D

Päinvastoin! Minä käytän lilyä ainoastaan ipadillä. Selaaminen on hankalaa, sivut tökkii ja ulkonäkö on kun sokealle suunnattu.

Kaikki uusi on hyvää, kunhan alkuun tottuu. Ikävä kyllä se ei päde lilyyn. 

Tässä on kovasti käynyt mielessä pitäisikö blogi kuitenkin siirtää. Ihan käytettävyydenkin kannalta.

Mindeka
Ma-material Girl

Mä luulen, että suurin syy on se, ettei uusista jutuista tule enää ilmoituksia :(  -Vaaditaan se ominaisuus takaisin!

Lisäksi, jos etusivulla ei uudet jutut päivity niinkuin pitäisi, niin mistäs niitä sitten osaa etsiä? Klikata jokaista yksitellen, oman sivun "seuratuista blogeista" ja katsoa, olisko jollain niistä (sadasta!) uusia juttuja blogissaan...? Heh. Hyvä idea!

Mutta kiva, että te ainakin olette vielä langoilla!!

Elina U.
Lentoaskeleita

Täällä ollaan kuule matkassa edelleen! :) Minustakin täällä tuntuu jotenkin vähän hiljaiselta vielä, mutta kaipa se tästä taas vilkastuu. Harmi kun minä ainakaan en saa ilmoituksia seuraamieni blogien uusista postauksista, joten niitä pitää erikseen yrittää kurkkia. 

Mindeka
Ma-material Girl

Sitäpä juuri Rosanna. Tosi harmi ja selvästi vaikuttaa koko Lilyn liikenteseen!

Menenpä muuten katsomaan Google Ananlyticsiä. Sieltähän se totuus selviää.

Luru
Changes

On muuten selkeästi vähentynyt liikenne ainakin omalla tontilla. Huvikseni seurailen Analyticsiä aina välillä ja nyt on viikottainen kävijämäärä vähentynyt n. neljänneksellä... Mä HALUAN ilmoitukset seuratuista pals, eiku siis blogeista ja kommenteista ja niistä keskusteluista joihin tulee lisää keskustelua oman kommentoinnin jälkeen. Muuten tästä touhusta katoaa juuri se, mitä olen Lilyssä pitänyt superoleellisena - KESKUSTELU.

Mindeka
Ma-material Girl

Kyllähän se väkisinkin lukijoita vähentää, kun ei ne jutut päivity tuohon etusivulle samaan tahtiin kuin ennen. Putoaa siis helposti uudet lukijat pois.

Tosiaan keskustelua ei tunnu olevan oikein millään palstalla. Ja se VARMASTI johtuu siitä, ettei ilmoitukset ole entisellään. Jokaisen kommenttiin pitäisi vastata tälleen yksitellen, niin että kirjoittaja saisi ilmoituksen uudesta kommentista aiheeseen. (Eikös nyt tullutkin ilmoitus?) 

 

Luru
Changes

Vitsi, ei muuten tullut - sain ilmoituksen ainoastaan siitä, että ed. kommenttini oli saanut tykkäyksen... hmph...

No, eiköhän nuo tuosta kohta ala korjaantua. :)

Mindeka
Ma-material Girl

Joo, ei siis toimi sekään. Mä yritin kanssa siellä meidän Kympin joukko- blogissa, kommentoida kaikkiin kommentteihin, mutta ei. Ilmoituksia ei mene, eikä tule. Harmillista!

Eiköhän tämä pian kuitenkin saada pelittämään! (Hope so!)

Vau mikä vauva!

Mä oon kans jo monta kertaa kirjautunu vaan ulos kun ei oo uusia Ilmotuksia eli juttuja luettavana, ja sit vasta muistanut että jaa niin, ne ois pitänyt kattoo sieltä Seuratuista. Kai tota tottuu rämppään... mut ehdottomasti järkevämpää ois että siihenkin tulis huomiomerkki. Mulla sentään jo päivittyy seuratut Seurattuihin!

Mindeka
Ma-material Girl

Hienoa, jos ne toimii jo! Pitääkin mennä heti katsomaan.

Muuten ei auta muu, kuin tallentaa jokainen seuraamani blogi selaimen Suosikkeihin ja vaan sieltä vilkuilla, että onko tullut uusia juttuja.

Dalmi
Arkisokka

Mulla ei päivity vieläkään Seuratut, joten vaan etusivulta silloin tällöin bongaan seuraamieni blogien uusia juttuja. Ehkä täällä vilkastuu sitten taas kun kaikki päivittyy ja ilmoitukset pelittää.

Mindeka
Ma-material Girl

:( Mäkään en jaksa enää kolmatta päivää yrittää muuttaa noita sivupalkin asetuksia tai etsiä seuraamiani blogeja, joten olen hetkellisesti luovuttanut. MUTTA, jos kun viat alkaa pikkuhiljaa karsiutumaan, niin kaikki on varmastikin taas ennallaan.

Dalmi
Arkisokka

Tästäkään vastauksesta ei tullut ilmoitusta, arggg. Minäkään en jaksa juuri nyt tonkia seuraamiani blogeja bittiavaruudesta, joten bongaan etusivulta lähinnä uusien kommenttien kautta uusia postauksia. "Kätevää".

Marjia

Mullakaan seuratut ei päivity kunnolla, tulee vain pari ilmoitusta silloin tällöin. Esim. sun uudet kirjoitukset ei päivity (ei haittaa, tulen ne lukemaan kuitenkin :))

Me vaan Sipulin kanssa ulkoillaan, ni ei kerkee bloggailemaan. On ainakin jutun aihetta sitten sadepäivän varalle... ja nyt se taas heräs!

Mindeka
Ma-material Girl

Pitäiskö tässä siis alkaa toivomaan jo sadepäivää, vai?? :)

No, (ehkä) mä kuulen pian teidän kuulumiset livenäkin, joten maltan siis odottaa. Hih.

Ella F.
Siperian Ella

No mutta täällähän nyt ON keskustelua :) Hyvä hyvä!

Helpompaa olis tosiaan osallistua keskusteluun, jos vaikka tämäkin juttu olis ilmaantunut mun Seurattuihin...

 

Mindeka
Ma-material Girl

AIVAN.

Ja olet nyt jo kolmas tässä keskustelussa, jolle kommenttiin vastatessani, ilmaantuu teksti: "an error has occured +tj&%&###?=) mutta tarpeeksi rämpätessäni, antaa kuitenkin loppujen lopuksi vastata siihen.

Että jep.

Kommentoi