Naisten Kymppi- countdown eli mitä kuuluu lenkkipolulle

Naisten Kymppi- viikko startataan huomenna ja vaikka viimeksi kieriskelinkin itsesäälissä ja lasikuudessani, olen mielestäni onnistunut tavoitteissani hyvin. Lauantaina karkasin vauvan päiväunien aikaan juoksemaan ja juoksinkin yli 8km. Hyvässä seurassa mielikin tuulettuu ihan merkittävästi, joten motivaatiota ja intoa löytyy taas rutkasti enemmän. Tack kära T!

Tänään tein toisen ystäväni kanssa reilun tunnin tuuletuksen Keskuspuistossa, mutta vain reippaasti kävellen, sillä pohkeeni kipuili taas. -Taidan aloittaa vihdoinkin sen magnesium-kuurin ja myöntyä, ettei tämäkään kroppa ole enää ihan twenty something .

toukokuun_20._2012_032.jpg

 

toukokuun_20._2012_033.jpg

Sykemittarikin on otettu mukaan harjoituksiin. Ongelmani on siis ollut liian kova vauhti, jolloin olen väsynyt, luonnollisestikin, aika pian. Nyt ongelma on siis korjattu ja minä olen se lenkkeilijä, joka tuijottaa maisemien sijaan ranteeseensa.

 

Viikonloppu sujui muutenkin hyvinvoinnin merkeissä: ulkoilimme perheen kanssa paljon, nautimme yhteisestä ajastamme, teimme hyvää ruokaa ja vaan rentouduimme. Suosittelen!

Jos jollakin on hyviä vinkkejä viimeiselle treeniviikolle, ennen oikeaa koettelemusta, otan ne erittäin kiitollisena vastaan!

Kannattaako juosta jokainen lenkki vai rauhoittaa loppuviikkon päin? Entäs lepopäivä? Huomenna vai lauantaina, juuri ennen Naisten Kymppiä?

 

Kommentit (1)
  1. Päädyin pakkolepoon, sillä eilen iski flunssa (tai todella paha, diagnosoimaton allergia?), joten rukoilen, manaan, kikkailen ja toivon paranevani viikonlopuksi.

    Hitto.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *