Netti katkolla

Ma-material Girl

Hyvää maanantaihuomenta, täältä uuden kodin keitiöstä!
Muutto sujui hyvin, tavarat on melkein paikoillaan ja taapero on nukkunut uudessa, omassa huoneessaan jo kaksi yötä -Ilman ongelmia.

Vaikka muuttoilmoitukset tehtiin maistraattiin ja postiin hyvissä ajoin, oli eräällä Elisan asiakaspalvelijalla selkeä ohje siitä, ettei netin muuttoilmoitusta tai uutta osoitetta tarvitse kirjata heille erikseen. Joten puhelu lopetettiin viime viikolla ilman osoitteenmuutosta. -Ja siksi tätä postausta näpytetään nyt Samsung -kameralla.

Älkää siis huolestuko, jos blogissa on alkuviikosta hiljaista. Olette silti ajatuksissani ja kuvat uudesta kodista kuormittavat kameraa, kunnes saan ne tänne ladattua.

Palataan asiaan, toivottavasti pian!

Kommentit

FFFifi
Fitness Führer

Ei ihmisiltä saa pistää nettiä poikki tuolla tavalla!!! Johan siinä rikotaan ihmisoikeuksia tai jotain!!! Vähänkö en selviäisi :D

Onnea uuteen kotiin!

Mindeka
Ma-material Girl

kyllä tässä hieman on joutunut puhaltelemaan, mutta kyllä tästä(kin) selvitään ;)

Ärsyttävintä on se, miten yrityksen asiakaspalvelija voi antaa noin virheellistö tietoa asiakkaalle? Kun tämä olisi ollut kunnossa, jos hän olisi suostunut kirjaamaan uuden osoitteemme rekisteriin viime viikolla, kun sinne soittelin asiasta.... Mur.

Mindeka
Ma-material Girl

Tarkoitatko uutta kotia vai netittömyyttä? ;)

Uusi koti tuntuu ihanalta, avaralta, siistiltä, isolta ja -No, uudelta! Kiitos kysymästä!

Kommentoi