Office-look (Ja ne uudet rillit!) -Työläisten juhlan kunniaksi

 

20140429_122537.JPG

Mulla on aina ollut fiksaatio toimistovaatetukseen. -Ehkä siksi, etten ole ikinä sellaista työtä tehnyt, vaan edustanut firmaa erinäisissä asiakaspalveutilanteissa, joissa vaatimuksena on siisti, muttei välttämättä lainkaan virallinen asu.

Olen aina rakastanut jakkuja. Mulla on varmasti joka tilanteeseen sopiva jakku: Paljettijakku, Boyfriend-jakku, tosi istuva ja vähän vähemmän istuva jakku, Lyhyt Biker-jakku, Nahkajakku, Nylon-jakku, Neulejakku jne. Valinnanvaraa löytyy.

Uusin ihastukseni on kaverini kirppiskasasta napattu, tummansininen, COSin merinovillainen neuletakki, joka menee kategoriaan ”Pikkuinen neulejakku”. Sitä voi käyttää aivan kaiken kanssa, auki tai kiinni, rentona tai asiallisena, mekon tai housun kanssa.

No joo, se niistä vaatteista. Kaikkia kuitenkin kiinnostaa ne lasit (jos Instagramissa meni ohi), joten tässä ne ovat:

(Rumpujen pärinää)

Tatada daa:

 

20140429_170652.JPG

Andy Wolf/ Helsingin Katse (Sanomatalo) eli siis vaihtoehto 1, vastoin enemmistön ääniä.

Yllätyksenä näöntarkastuksessa tuli se, ettei kyseessä ollutkaan likinäkö, vaan hajataitto. Optikko oli hieman -kröhöm- yllättynyt, miten näinkin voimakkaalla hajataitolla olen voinut päntätä kirjoja ja suorittaa kursseja verkossa -Ilman silmälaseja. No, siinä ne nyt kuitenkin ovat, ja kovin tyytyväinen olen.

 

 

Kommentit (3)
 1. Hei noihan on tosi hyvät! Hyvä, että pidit pääsi vaikka me kaikki tuputettiin kolmosta. Kuvasikin sen sanoo: Do more more of what makes YOU happy.

   

  Laura

  1. Jaha, tuli yks more liikaa. Kuka näitä laskee!

   1. Kuka näitä laskee 😉

    Oli kyllä pakko kipittää takaisin sovittelemaan, koska olin jo kuvien julkaisuhetkellä päättänyt ottaa nämä, mutta vaihtoehto3:n puolesta liputtavien takia, aloin epäröimään päätöstäni! Pikainen sovittelu kuitenkin palautti uskoni: Kuvat olivat jotenkin epäreilusti otetut, koska se hipsterilasi ei ollut livenä niin hyvä kuin kuva antoi ymmärtää.

    Näytin ihan ristomattiratialta niissä!

    😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *