Ongelmavaatteet, ja koska ne pitäisi laittaa kiertoon?

20140308_095720.JPG

 

Olen yleensä aika huoletta laittanut kiertoon vaatteet, jotka eivät enää tasaisesti päädy käyttöön. Kuvassa näkyvän karvaliivin kanssa olen vaiheillut kuitenkin jo monesti. Jostain syystä en käytä sitä niin useasti kuin toivoisin, mutten kuitenkaan raaski myydä eteenpäinkään. -Ja viikonloppuna totesin taas kerran, että hyvä niin.

Kaikilla on varmasti vaatteita, joita käyttää eniten tiettyyn aikaan vuodesta, mutta tämä ei ole selvästi kuulunut talveen eikä liiemmin syksyynkään. Olen kokenut liivin pituuden hieman haastavaksi, koska koen sen päättyvän juuri väärään kohtaan keskivartaloani, jolloin se ei ole imarteleva, pelkästään neuleen tai vaikka lyhyen nahkatakin kanssa. Viikonloppuna kuitenkin keksin pukea sen tämän pidemmän takin päälle, jolloin se yllätyksekseni näyttikin taas kivalta! Mikä oivallus, tuumailin itsekseni. -Tämä liivi kuuluukin kevätvaatteisiini. Ainakin tästä lähtien.

 

20140308_095738.JPG

Onko sinulla hankaluuksia jonkun tietyn vaatekappaleen kanssa,

ja onko yllättävä ratkaisu jo löytynyt, vai luovutitko jo?

 

Kuinka kauan vaatteelle voi antaa mahdollisuuksia, ennen kuin se kannattaa laittaa kiertoon?

Kyselee bloggari, jonka ongelmavaate on pyörinyt vaatekaapin ja kirppiskassin väliä näköjään syksystä 2009 lähtien (tarkistin vuorin lapusta)!

 

Translation: This fake fur vest has been in my closet since FW09 and until now, I haven’t figured it out, how to use it and what to combine it with.

 

 

Kommentit (1)
  1. Mä pukeudun aika eri tavalla kesällä ja talvella, joten se on se isoin ongelma. Talvella tykkään käyttää kaikkia kaapuja: isoja, peittäviä, väljiä ja lämpimiä juttuja, ja kesäisin käytän pientä ja kittanaa, ja olen kummassakin vuodenajassa ihan omassa mielentilassa ja suunnilleen inhoan niitä toisen kauden vaatteita. Se tekee vaatekaapin siivoamisen aika hankalaksi, kun jos heitän talvella kaikki minimekot menemään, niin kesällä päädyn ravaamaan epätoivoisena kaupoissa etsimässä uusia tilalle 😀

    Muutenkin olen aikamoinen roikuttaja, jostain syystä mun on vaikea luopua sellaisistakin vaatteista joita en koskaan käytä. Loppujen lopuksi mulla on tosi vähän vaatteita, mutta sitten jotain (esim. mekkoja) on kertynyt hirveästi, enkä koskaan halua luopua yhdestäkään.

    Tästä tuli nyt sellainen olo, että voisi mennä vähän raivaamaan kaappia.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *