Opiskelu-gallup

20131015_210307.JPG

 

Tämän päivän pohdintoja: Milloin koulutusta on tarpeeksi? Onko ammattitaitoa tai koulutusta ikinä liikaa? Onko opiskelu aina kannattava sijoitus?

 

Ilmoittauduin avoimeen ammattikorkeakouluun. Olen viimeksi opiskellut yli viisi vuotta sitten. Kokopäiväisessä työssä ja esimiestehtävissä olen ollut vuosia, mutta nyt hoitovapaan jälkeen tuntui, että aika on taas kypsä. Opiskeluun nimittäin. Liiketalouden ja markkinoinnin alalla (that’s what I do) ei mielestäni voi ikinä oikein olla valmis, sillä ala ja sen työvälineet kehittyvät ja muuttuvat huimaa vauhtia.

 

Olisinkin kiinnostunut tietämään, miten sinä kehität omaa osaamistasi vai onko opiskeltu jo riittävästi?

Oletko löytänyt jo unelmiesi työn vai onko se vielä haaveissa?

 

20131015_211407.JPG

 

Translation: I signed up for a open university of applied scienses. Education is always a good investment, isn’t it?

Kommentit (16)
 1. Meidän alalla opiskelu kannattaa aina 🙂 Opin iloa ja intoa teikälle! Ja sitten tauolla, voisit vaikkapa vastata haasteeseen, jonka sulle just heitin: http://www.lily.fi/blogit/lilous-crush/syksyn-seiska Kivaa iltaa kaunokainen!

  1. Kiitos ihanuus! Olen muuten miettinyt, että sinun pitäisi hieman mentoroida minua 😉

   Tässä vastaukseni, heittämääsi haasteeseen: http://www.lily.fi/blogit/ma-material-girl/syksyn-septetti

 2. Mä olen viestintäalan töissä, ja näissä on pakkokin opetella koko ajan uutta. Musta on ihan mieletöntä, että saa elää tämmöistä murrosaikaa, usein mietin, että onko vaikka ihmiset teollistumisen aikaan ollut yhtä jipoissaan kuin mä olen viestintäteknologian kehityksestä ja siitä, miten se on muuttanut maailmaa.

  Ohjelmia ja vastaavia saatan opiskella kursseilla, mutta muuten aika paljon tulee opeteltua itsenäisesti. Jos mulla olisi enemmän aikaa, niin tekisin enemmän kurssejakin. Usein vaan tuskastun luennoilla, kun homma menee niin hitaasti eteenpäin ja on monesti sellaista itsestäänselvyyksien jankkaamista. Toista tutkintoa tuskin teen, vaikka se välillä houkuttaakin.

  Mä haluan kyllä pysyä tällä alalla, mutta aika paljon mietin sellaista opiskelua, että saisi tehtyä enemmän liikuntapainotteisia töitä. Ei ole oikein täsmentynyt, että mitä se voisi olla, mutta en pysty vain istumaan toimistossa loppuelämääni.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *