Organic Storeen tutustumassa

Ma-material Girl

Yhteistyössä Organic Storen kanssa

 

Kävin tutustumassa Organic Storeen Helsingissä, jonka kanssa toteutin taannoisen yhteistyöarvonnakin luonnonkosmetiikasta. Ihastuin aidosti Natura Siberican tuotteisiin, joten halusin myös käydä tutkimassa valikoimaa ja katsomassa, josko kokoelmani tarvitsee jotakin lisätuotteita. Ajatuksissa oli mm. kuorintavoide ja kasvo(savi)naamio.

Meinasin laittaa postauksen alkuun, ettei tämä ole yhteistyöpostaus, mutta tajusinkin seuraavan: Koska Organic Store antaa lokakuun ajan alennusta lukijoilleni (minulle sama), niin tavallaanhan tämäkin on yhteistyöpostaus, vaikka itse tuotteeni valitsinkin ja tein ostopäätöksen. Kymmenen prosentin alennuksella ne siis ostin, joten sen kummoisempaa sponsorointia ei tähän postaukseen liity. (Ks. Sivupalkista tarkemmat ohjeet alennukseen.)

 

 

Kotona ahkera kuvausassistenttini päätti, että kuva kaipaa vielä lentsikkaa. Ja tuohan se nyt aivan erilaista eloa ja tunnelmaa kuvaan! -Eikö vaan?

 

 

Ostokseni ovat siis: Iso pumppupulloinen käsisaippua, vartalonkuorinta ja savinaamio, eli juuri ne, mitä ajattelinkin. Ostoksille tuli hintaa noin kaksikymmentä euroa, josta olen edelleenkin aivan ihmeissäni: Nämähän ovat samanhintaisia kuin markettikosmetiikka! Aidosti voin suositella tätä tuotesarjaa kaikille, jotka haluavat kokeilla puhdasta luonnonkosmetiikkaa, laittamatta siihen kuitenkaan koko omaisuuttaan kiinni.

Todella hyvä hinta-laatu-suhde. Ja kuten aiemminkin totesin: Minun oikuttelevan, pintakuivan ja näppyläisen ihon se taltutti.

 

Organic Storesta muuten vihjattiin, että ensi viikolla heille olisi tulossa myös ripsivärejä ja (kosteuttavia) huulipunia myyntiin -Luomuna tietty! Palaan tähän asiaan vielä, kunhan tuotteet saapuvat liikkeeseen. Itse innostuin niistä huulipunista, sillä valikoimissa tulee olemaan kymmenkunta eri sävyä, jotka yhdistävät siis huulivoiteen ja -punan hyvät puolet. Ehkä olettekin huomanneet, että olen aika huono käyttämään perinteisiä huulipunia, mutta jos nämä eivät olisi niin pigmenttisiä, niin ehkäpä minäkin oppisin huulipunatytöksi, vielä vanhoilla päivilläni...?

 

Edit: Organic Storella ei ole vielä samannimistä nettikauppaa tai kotisivuja (tulossa pian), mutta täältä löytyy maahantuojan sivut, jossa myös on Organic Store -liikkeen tiedot ja tilausohjeet.

 

 

Translation: I visited Organic Store and decided to buy (10% discount with code MTRLGRL until the end of Oct, for you too) some new products from Natura Siberica. They are expecting some organic cosmetics as well: mascaras and lipbalm/ -sticks, arriving maybe next week. I'll get back to you soon about this!

 

Kommentit

TiinaMariN.

Hei, missä tuo liike on? En löytänyt googlettamalla... Tulee eri ekokauppoja vain. Vaikuttaa hyvältä tuotesarjalta!

Mindeka
Ma-material Girl
    1.  
  •  
  • Osoite: Mannerheimintie 31, 00250 HelsinkiPuhelin:045 1561911Aukioloajat: perjantai 10.00–18.00  

 

Mindeka
Ma-material Girl

No niin, tulipa kauniisti kopioitua...

Eli siis Manskulla, Töölön hallin kohdalla, jos sporalla kulkee. Kirkkaan vihreät mainosteippaukset ikkunassa, joten erottuu kyllä hyvin. Pieni, mutta ihana putiikki.

Kerro, jos päädyt kokeilemaan tuotteita! Siellä on toinenkin tuotesarja kuin tuo itse testaamani Natura Siberica, joten valinnanvaraa kyllä löytyy.

TiinaMariN.

Kiitti, ois varmaan löytynyt jos oisin tarkemmin katsonut:)

 

Kommentoi