Ötökät leikkuulaudalla

Ällöttävää. Yököttävää. Oksettavaa.

Siinä ensimmäiset sanat, jotka tulivat mieleeni, kun huomasin puisella (laatikoston sisältä vedettävässä) leikkuulaudassamme tyyppejä, jotka kipittivät siellä menemään. En todellakaan jäänyt tutkailemaan niitä tarkemmin, vaan heitin kaverit vessanpönttöön ja tiskasinjynssäsinpuhdistin laudan huolella ja kokonaan. Seuraavana päivänä siirsin kuivan laudan takaisin ja pari päivää myöhemmin, samat kaverit olivat siellä taas.

SIIS MITÄ IHMETTÄ NÄMÄ OVAT?

Nopea Googlaus kertoi kaiken riisihäröistä, mutta sellaisia ne eivät olleet. Pienen pieniä ruskeita koppiksia, joita ei ole löytynyt mistää muulta kuin leikkuulaudasta. Ei jauho- tai muista kuivaruokapusseista, ei kaapeista, ei lattioilta -Ei mistään muualta. (Luojan kiitos siitä.)

Leipäkuoriaisia? Rohmukuoriaisia vai mitä?

 

Pienimmätkin vinkit otetaan vastaan, varsinkin siis toimenpiteistä, joihin tässä kannattaa ryhtyä.

 

Leikkuulauta ei sijaitse edes kuivamuonien puoleisella seinällä, vaan leikkuulaudan ympäristössä on pelkästään hella, tiskikone ja astiakaapit.

 

Yhyyyökyrjöoksetusinhotusitku!

 

Ko. Leikkuulauta on nyt myrkytetty Baygonilla, joten sitä tuskin tarvitsee enää käyttöön ottaakaan…

 

 

Kommentit (17)
  1. Mä näin muuten viime yönä ötökkäpainajaisia 🙂

    Hei ja meillä on siis ylimääräisenä sellaisia muovisia (rumia ja käytettyjä mutta toimivia) säilytyspurkkeja, saa hakea ilmaiseksi jos haluaa! 1 kpl 1 litran purkki ja 3 kpl 0,6 litran purkkeja.

    [[{”fid”:”284912″,”view_mode”:”media_original”,”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”1152″,”width”:”2048″,”class”:”media-element file-media-original”}}]]

  2. Pienet ruskeat koppikset voivat olla myös turkiskuoriaisia, viihtyvät kuulemma ainakin vanhoissa kerrostaloissa. Löysin yhden meiltäkin, vaikka kerrostalo on vuosimallia -96.. Turkiskuoriaiset kyllä tykkäävät vissiin ennemmin vaatteista ja vaatehuoneista kuin keittiöstä, joten en tiedä voivatko noi sitten olla niitä. Turkiskuoriaiset siis syövät kangasta ja niiden elelyn kämpässä paljastaa aika hyvin se, jos vaatteisiin ilmestyy mystisiä pikkuisia reikiä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *