At our new Home

Ma-material Girl

Valittuja paloja uudesta kodistamme, täysin keskeneräisestä sellaisesta.

Koska neliöitä on huomattavasti enemmän kuin edellisessä, kaipaavat lattiat vielä lisäksi uusia mattoja, seinät pieniä hengettömiä hyllyjä/ pojan huoneeseen tauluja, uusia verhoja jne. Yksi vaikeimmista päätettävistä tuntuu olevan lapsenhuoneen verhot.

En innostu mistään Angy Birds-, Puuha-Pete- tai Muumipeikkoverhoista. Haluaisin verhojen toki olevan lapsellisen pirteät, mutta tyylikkäät ja lapsen "mukana kasvavat". Ymmärrättehän? Ompelu ei ole ongelma, joten ensimmäisen viikon jälkeen olen keskittynyt tutkimaan kauppojen kangasrullia -Toistaiseksi vielä tuloksetta. Silmissäni  näen jotain iloista raitaa (valko-sini-lime) tai ehkä jopa yksiväristä? Tällä hetkellä harkinnassa on ainakin Vallilan Koivikko-kangas limenvihreänä tai Ikean Evalotta.

Ostoslistalla ainakin: Yksi eteisen lamppu lisää...

 

Edesmenneen Ukkini pitsiverhot päätyivät kaikkien (jopa omaksenikin!) yllätykseksi uuden kodin keittiönikkunaan. Tykkään ajatuksesta, että läheisemme ja sukulaisemme näkyvät kodissamme. Meille molemmille ne ovat todella tärkeitä asioita ja toivomme, että sen saisimme myös pojalle opetettua.

 

Pojan eka ikioma huone!

Miltä näyttää? 

 

Translation: Pics from our new flat. It's much bigger that the one before so we'll need to get more rugs etc. But already, it's sure feels like home!

Kommentit

Caelia
Caelia's

Kiva nähdä pieniä kurkistuksia, viihtyisältä ja kauniilta näyttää! Ja olen niiiin kateellinen tuosta kultareunaisesta peilistä - tännekin yksi semmoinen!

Meillä meni muuten tosi pitkään ennen oikeiden verhojen löytymistä Olivian huoneeseen! Lopulta löysin luonnonvalkoiset, joissa hentoa raitaa vaalenapunaisella ja beigellä. Tuntuu että kaikki kaupat ovat täynnä vain noita prinsessoita ja autoja sun muita.

Kao Kao

Näyttää kivalta! Uuden kodin laittaminen on kyl samaan aikaan ihanaa ja turhauttavaa (mulla ne epämääräiset, mitä ei osaa pakata on juuri niitä, joita ei osaa purkaakaan. Oonkin alkanut varastoida niitä sit kenkälaatikoissa kaappeihin, olkoon siellä).

Ja sit vinkkaan tällainen: http://lastenhuone.fi/catalog/categories.php?cPath=25_70

Oon ite käynyt katselemassa tota sinisävyistä pöllökangasta, se on niin söpö. Harmi ettei ole ketään kelle ostaa sitä ;)

Mindeka
Ma-material Girl

Oooh, mahtava linkkaus kao kao, kiitos!

Suosikkini nopealla silmäilyllä oli tosin tuo tähtikangas, jota saa tilattua vasta joulukuussa :D Äh. Ei ole kyllä tuo pöllökään pöllömpi. Heh heh.

Ella F.
Siperian Ella

No mutta nyt kun nuo tähdet mainitsit, niin jos vaan ehdit vielä tällä viikolla, niin käypä Vector Factoryssa. Siellä on muistaakseni ainakin vielä tällä viikolla kankaan 10/m ja siellä on noita tähtiä eri    yhdistelmiä (puna-valk./sini-valk. ja päinvastoin pohjavärin kanssa) ja kokoja. Tein niistä syksyllä yhden kurssityön, aika ihania ovat tunnultaan. 

Ella F.
Siperian Ella

Oijoijoi! Onpas kivan näköistä :) Mä arvostan etenkin tuota sun taitoa yhdistää noita vanhoja juttuja omannäköiseen sisustukseen, kuten tässä vaikka nuo verhot ja jossain aikaisemmassa postauksessa mainitsin muistaakseni jonkun maton. En tiedä, miten tuo meillä ikinä tulee onnistumaan, kun joskus tuntuu, että karjun ukkelille (joka siis haluaisi säilyttää KAIKEN), että me ei olla mikään museovirasto, mutta kun toisaalta haluaisin itsekin säilyttää jotain, mihin liittyy muistoja. 

Lastenhuoneen verhot, vaikea valinta. Mä kaivelin tuossa kangaskätköistäni Marimekon Karkulaiset kangasta (myrskynsinisellä pohjalla, en nyt löytänyt siitä kuvaa, kun on jo muutaman vuoden ikäinen) kahden raportin verran ja mietin, että jos siihen lisäisi paneelityyppisesti ala- ja yläreunat jollain tehostevärillä... Nimittäin mekin saadaan huhtikuussa alkaa sisustamaan tylleröisen ekaa omaa huonetta :D

Ella F.
Siperian Ella

Heiiii, pakko linkata, tää on musta vaan ihan hirmu söpö eikä mielestäni mitään puuhapeteilyä: Viljamin puodin pandapuuvilla.

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos Ella!

Joo, kyllä meillä on mummini matto myöskin käytössä. -Itse asiassa juuri tuo, joka on tyhjässä olkkarissa kuvattuna yllä. Ja mustavalkoinen on äitini tekemä. Ehkä siitäkin on joskus ollut puhetta blogissa?

Kiva, jos näyttää siistiltä kokonaisuudelta. Joskus on itsekin hieman hankala hahmottaa, että tuleeko tästä nyt kiva kokonaisuus, vai totaalinen sillisalaatti. Verhojakin mallailin yhden päivän, ennen kuin päätin, että kivat ne siinä on. Muutakin "perintönä" saatua löytyy, mutta katsotaan, löytyykö kaikille paikkaa esiltä, vai pitääkö joitain siirtää vaan levolle... Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.

Nyt kun tilaa on, niin sitä jotenkin vaalii. En halua jättisänkyä, vaikka sellainen tänne hyvin mahtuisikin, enkä myöskään olkkariin nojatuoleja, joten poika saa ne käyttöönsä, kunhan niihinkin keksitään joku hieman pirteämpi väri kuin tuo nykyinen, harmaanruskea.

Mindeka
Ma-material Girl

Ja hetkinen, oletteko te muuttamassa??

Ella F.
Siperian Ella

:) Joo. Muutama kymmenen metriä tuonnemas, muutaamaa kymmentä neliömetriä isompaan. Mä aivan kuplin innosta!

Mindeka
Ma-material Girl

Ihana pandakangas! No, löytyyhän näitä, kun vaan tietää, keneltä kannattaa kysyä :D Kiitos!

Leluteekin Emilia (Ei varmistettu) http://leluteekki.wordpress.com

Verhot on musta muutenkin hankalia, lastenhuoneen verhoista puhumattakaan. Esikoisella oli ennen mun vanhat verhot - eli aitoa 70-lukua, iloisia eläimiä ruohonvihreällä pohjalla - mutta ne oli väärän kokoiset tänne muutettaessa. Se sai sitten itse valita, ja halusi verhot joissa on perhosia. Kaksosilla taas on vaan tylsät ja rumat pimennysverhot (niin kuin itse asiassa meilläkin). Hmmm, jos sisustaisin, niin verhoista voisi olla hyvä aloittaa. :)

Toi nallenaulakko on mainio, onko se naulakko alunperin vai palapelistä tehty?

Mindeka
Ma-material Girl

Nallenaulakko on ihan alunperinkin naulakko. Muistelin ensin, että se on kirppislöytö, mutta nyt aloinkin miettimään, että oliko anoppi säilyttänyt sen puolisoni pikkuveljen ajoilta..? Selkeää ysäriä kuitenkin, ja niin kamala, että on hieno ;)

miakuusisto (Ei varmistettu) http://miakuusisto.nettisivu.org

Oi, kaunista :)
Pojan huone ♥

Aika on

Kiva matto pojan huoneessa! Mistä olet sen hankkinut?  :)

Kommentoi