Päätösbileiden kunniaksi, vielä kerran: Adidasheimo

Ma-material Girl

Kokoonnumme tänään kauden päätösjuhliin Heimo10:n ja Heimo21:n kanssa. Sen kunniaksi keräsin koko kauden suosikkikuvani vielä kerran ihasteltavaksenne. Toivottavasti upea yhteishenki ja iloinen fiilis heijastuu kuvista, myös ruudun sinne puolelle!

 

Tämä ylläoleva kuva kiteyttää koko heimon hengen: hauskaa ja rentoa, vaikka tavoitteet tehtiinkin ihan vakavissaan.

(Otettu Midnight Run -iltana, ennen varsinaista adidasheimon koitosta.)

 

Kaikki kuvat Adidas/ Pasi Salminen. Adidas ei velvoittanut allekirjoittanutta kirjoittamaan heimosta, mutta kuvien käyttöön saimme luvan.

Vielä kerran kiitos kaikille Heimolaisille ja kaikille tausta- ja tukijoukoille, sekä tietenkin valmentajallemme ja joukkueenjohtajillemmme: Tommylle, Hannalle ja Joonakselle!

 

Tänään juhlitaan!

 

 

 

Translation: Today it's time for Adidasheimo's final meeting; the Final party. These pictures says it all: This was a great summer with Adidasheimo. I was honoured to be with you guys. Thank you!

Kommentit

lelkola
Läski lätisee

No todellakin välittyy toi hieno yhdessä tekemisen meininki! Niin huippua, että ihan kateeksi käy. Pitää itsekin kokeilla saada jonkinlaista jengiä kasaan! :)

Mindeka
Ma-material Girl

Hienoa. Kiitos kommentistasi lelkola!

Kuulema myös Adidaksen päässä olivat isot johtajat ihmetelleet, että miten noin hyvän ryhmähengen sai?! Valmentajamme oli (viileän cooliin tyylinsä) vastannut: Juoksemalla.

"Me juostiin." ;)

Nyt ongelmana tuntuu olevan se, että miten saamme kimppalenkit pidettyä elossa, sillä monelle (myös itselleni) tuntuu jopa hankalalta lähteä ilman treeniohjelmaa ja seuraa lenkille. Heh.

Kommentoi