Paljettihame hiekkalaatikolle

On olemassa naisia, jotka ovat ihan tyytyväisiä seisoessaan hiekkalaatikon reunalla kulahtaneissa, kenties miehen vanhoissa verkkareissa, mutta minä en kuulu heihin. Nyt kesällä otan kaiken irti vaatekaappini sisällöstä ja yritän pukeutua kivasti, vaikka määränpää olisikin vain leikkipuisto tai hiekkalaatikko. (Talven tullen joudun todennäköisesti syömään sanani ja ostamaan jonkunsortin coretexin itsellenikin, mutta sitä en nyt murehdi.)

wp_000089.jpg

wp_000092.jpg

Paljettihame Huuto.netistä 11€

Hame kesti ehjänä juhannukseen asti, kunnes puutarhapöydän reuna nykäisi yhden langan irti, jonka seurauksena terassilla satoi hopeisia paljetteja. Sopii nykyisin siis entistäkin enemmän hiekkalaatikkovaatteeksi.

 

 

Kommentit (1)
  1. Minäkin tein periaatepäätöksen kun huomasin, että aloin lipua ajatukseen, että kollareissa voi kulkea joka paikkaan ja että eihän sitä tukkaa tarvitse aina olla pesemässä, kuivashampoolla selviää. Hyihyi. Nyt meikkaan kevyesti vaikka päivän ohjelmassa olisi vain vaunulenkki. Ja laitan kivat vaatteet päälle, vaikka kävisin vain ruokakaupassa. Olen kuitenkin monta vuotta kartuttanut täydellistä vaatekaappia ja omistan mielestäni harvinaisen kivoja vaatteita ja asusteita.
    Ja kun aina on harmittanut, kun töissä pitää pukeutua työvaatteisiin ja raskausaika meni niissä samoissa muutamissa äitiysvaatteissa, niin miksi ihmeessä en nyt pukeutuisi haluamiini vaatteisiin, kun se kerrankin on mahdollista 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *