Paperikuvia odotellessa

Ma-material Girl

Päätimme tarttua lahjaan, jonka saimme ostaessamme uuden kameran: eirikuvan lahjakortti kuvakirjaan. Tilasimme vähän yli kaksikymmentäsivuisen kuvakirjan Gabrielin ensimmäisistä viikoista, jonka saimme siis ilmaiseksi.

eiri eirikeirikuva.fi

 

Siitä inspiroituneena päätin teettää vanhoja kunnon paperikuvia samasta aiheesta, jotta lahjaksi saamamme kuva-albumit saavat täytettä itseensä.

ifolor.fi

Nyt vaan odottelemme, että postiluukku kolahtaa!

 

Oletko koska viimeksi teettänyt paperikuvia ja mistä aiheesta? Vai ajatteletko, että ne ovat turhaa roskaa?

Kommentit

Sarkku (Ei varmistettu)

Nykyisin tulee kyllä vähempi teetettyä paperikuvia, mutta kyllä niitä sillon tällöin aina teettää kun haluaa askarrella ja tehdä kivoja valokuva-albumeita. Ja hauskaa on teettää valokuvista myös joulukalentereita. Teen kalentereita myös aikuisille ja siihen on hauska kerätä vuoden varrelta hassuja kuvia...

Mindeka
Ma-material Girl

Ihanaa oli huomata (ifin ja eirikuvan sivuilla), että mielikuvitus alkoi juoksemaan, mitä kaikkea pojan kuvista saakaan tilattua esim.mummeillejoululahjaksi. Unohtamatta ensimmäistä isänpäivääkään!

iitukka

Pari kertaa vuodessa käyn läpi otetut kuvat ja teetän niistä valikoidut paperikuviksi - ja heti albumiin kun paketti saapuu! Näin ei tarvitse käydä kerralla läpi vuosien kuvia. Mulle on tosi tärkeää, että on perinteiset albumit täytettynä vuosien varsilta. Niihin on sitten myöhemmin aivan ihanaa ja erilaista palata kuin vain selata kuvia tietokoneelta, josta ne huonolla tuurilla vieläpä voivat hävitä. Omassa lapsuudenkodissa on albumit järjestyksessä, eli ehkä tämä vimma tulee sieltä. Muuten olen kyllä laiska ihminen :D

Kuvien aiheet on kummasti yksipuolistuneet esikoisen syntymän myötä ;) Mutta toki sitä ennenkin kuvailtiin ja teetettiin kuvat tietysti juhlista ym., mutta parasta on tallentaa muistoja ihan perusarjesta.

Mari K.

mää kehitän kuvia paljonkin ulos, mulla on semmonen valokuvaseinä, jonne kerään kaikki hyvät hetket ja hyvät tyypit, semmoset muistamisen arvoset (= se on aika kivan näkönen oikeestaan, yhessäkään ei ole kehyksiä ja ne on sielä vähän lomittain ja toistensa päällä ja näin. Oon ajatellut et jos vielä tekis joskus kun on aikaa ni kaikkia tekstinpätkiä sinne, semmosia kuolemattomia aforismeja ystävyydestä ja rakkaudesta ja elämästä jne. (: 

Amandan armoilla (Ei varmistettu)

Ennen tilasin joka kuukausi paperikuvat, kun muuten olisi tullut kauhea lasku kerta heitolla esim puolen vuoden kuvista ja työkin olisi ollut aivan järjetön. Muutto uudelle paikkakunnalle vei kuitenkin mennessään ja nyt kuvia on jäänyt listalle melkein puolentoista vuoden takaa ! Tällä viikolla tilailinkin marras-syyskuun kuvat ja 50€ ja 2h siinä tupsahti ! Vielä olisi tilaamatta 2010 heinä-marraskuun kuvat. Ehkäpä alan taas tilailemaan joka kuukausi. On mukavaa kun kuvat ovat paperiversioina kirjoissa joita voi myöhemmin selailla. Ifolorilla on muuten kaikkein edullisimmat kuvat, nopeimmat toimitukset ja laadukkaimmat valokuvapaperit - kokemuksen syvällä rintaäänellä!

Mindeka
Ma-material Girl

Ahaa! Kiitos vinkistä nimim.  Auroran armoilla! Kuvia varmaankin kertyy täälläkin satoja jokaiselle kehityskerralle, joten pelkästään hinnalla saa meidät asiakkaikseen :)

Kommentoi