Paperikuvia odotellessa

Päätimme tarttua lahjaan, jonka saimme ostaessamme uuden kameran: eirikuvan lahjakortti kuvakirjaan. Tilasimme vähän yli kaksikymmentäsivuisen kuvakirjan Gabrielin ensimmäisistä viikoista, jonka saimme siis ilmaiseksi.

eiri eirikeirikuva.fi

 

Siitä inspiroituneena päätin teettää vanhoja kunnon paperikuvia samasta aiheesta, jotta lahjaksi saamamme kuva-albumit saavat täytettä itseensä.

ifolor.fi

Nyt vaan odottelemme, että postiluukku kolahtaa!

 

Oletko koska viimeksi teettänyt paperikuvia ja mistä aiheesta? Vai ajatteletko, että ne ovat turhaa roskaa?

Kommentit (6)
  1. Ahaa! Kiitos vinkistä nimim.  Auroran armoilla! Kuvia varmaankin kertyy täälläkin satoja jokaiselle kehityskerralle, joten pelkästään hinnalla saa meidät asiakkaikseen 🙂

  2. Amandan armoilla
    17.9.2011, 19:47

    Ennen tilasin joka kuukausi paperikuvat, kun muuten olisi tullut kauhea lasku kerta heitolla esim puolen vuoden kuvista ja työkin olisi ollut aivan järjetön. Muutto uudelle paikkakunnalle vei kuitenkin mennessään ja nyt kuvia on jäänyt listalle melkein puolentoista vuoden takaa ! Tällä viikolla tilailinkin marras-syyskuun kuvat ja 50€ ja 2h siinä tupsahti ! Vielä olisi tilaamatta 2010 heinä-marraskuun kuvat. Ehkäpä alan taas tilailemaan joka kuukausi. On mukavaa kun kuvat ovat paperiversioina kirjoissa joita voi myöhemmin selailla. Ifolorilla on muuten kaikkein edullisimmat kuvat, nopeimmat toimitukset ja laadukkaimmat valokuvapaperit – kokemuksen syvällä rintaäänellä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *