Perusjuttujen äärellä

Ma-material Girl

 

Olen tykästynyt hyvin yksinkertaiseen tyyliin, jossa on perusasiat kunnossa ja jonka juju on pienissä yksityiskohdissa. Kuten vaikkapa tässä asussa: Jakkupuku, jossa on nilkkamittaiset lahkeet, yhdistettynä pinkkeihin tennareihin. Kuulostaa useimpien mielestä hassulta, mutta omasta mielestäni se toimii.

 

 

Kampaukseni on yleensä arjen ja aikataulujen sanelemia, mutta varsinkin nuttura- ja lettikampauksia suosin paljon, sillä ne ovat nopeita ja helppoja toteuttaa. 

Tämän kieputetun nutturan idean nappasin Aleksia pitkin edessäni kulkevalta naishenkilöltä ja se on ollut käytössä nyt viikon verran, jokaisena päivänä. Arjessa ja juhlassa. (Kiitos vaan ideasta!)

 

 

Mikä on sinun tyylisi tai tyyli-ideologian perusta? Nappailetko ideoita lähimmäisiltä vai imetkö vaikutteita mediasta tai netistä?

 

 

Translation: My style: It's simple, but hopefully it's not boring!

Kommentit

MM
Maijan matkassa

No mä nappasin just yhdestä blogista kivan kieputetun nutturan idean. ;)

yassu.f
My Dear Diary

Todella toimiva kokonaisuus! Eikä noi ihanat pirteät lenkkarit oo yhtään paha yhdistelmä bleizerin kanssa. Itse nappailen ideoita netistä, mutta teen myös omia yhdistelmiä. Yleensä arki/työvaatteet ovat mukavan näköiset päällä, kuvia laitan lähiviikkoina blogiini :)

Tyyne
Sukat makkaralla

Ideoita tulee tietenkin lehdistä, blogeista ja ympäristöstä... ja intuitiona :) Rohkea väripilkku nuo tennarit!

Kommentoi