Perustetaanko yhdessä stailaus- ja vaatteiden vaihtosysteemi?

Ma-material Girl

Olen pari päivää pohtinut, mitä tehdä noilla kaapissa lojuvilla vaatteilla. Ne, joita haluaisi käyttää, muttei kuitenkaan oikeen osaa käyttää. Auttaisiko, jos joku ulkopuolinen kertoisi yhdistelyvinkkejä (uusin silmin siis) ja löytäisi sitä kautta omaan tyyliin sopivan käyttötarkoituksen vai pitäisikö ne karusti vaan laittaa kiertoon.

Käytän Huuto.nettiä aika paljon, mutta joissain tuotteissa se on vaan liian vaikeaa. Vai miten jakkujen tai farkkujen mallia voi kuvailla? Sitä pitäisi melkein sovittaa, että sais kuvan istuvuudesta. Ja sitten on ne postarit. Aika tylsää myös myydä halvalla, jos toimitus asiakkaalle maksaa vaikka farkuissa sen 8€. Tai jos menee Valtterin kirppikselle myymään, niin miten sitä sais maksimoitua just ne sun kokoiset ja tyyliset asiakkaat sinne.

Pitäisikö Lilyn järjestää oma kirppis esim. pari kertaa vuodessa, niinkuin Forumkin teki kesällä? Olisiko innostusta?

Sehän voisi olla myöskin ilman rahaa toimivaa vaihtokauppailua, jossa jokainen toisi jotain ja vastaavasti saisi ottaa jotain omaan kaappiinsa sopivaa. Tai sellainen, jossa etsittäisiin henkilö, joka haluaa juuri sinun vaatteesi ja keksii omasta kaapistaan sinulle sopivan vaihtokappaleen.

Osaanko selittää ideaani  ollenkaan? Ja olisiko mitään kiinnostusta tällaiseen?

Kommentit

Muikku (Ei varmistettu)

Laita vaan edelleen huuto.nettiin, en ole varma olenko ehkä joskus sinulta jotain ostanutkin... Joka tapauksessa, ostaisin mielelläni jatkossakin (:

Tuo ehdotus vaihtosysteemistä on varmasti oikein toimiva, se mikä omalla kohdalla ottaa päähän on se, että suurin osa noista tapahtumista on Helsingissä. Ei viitsi lähteä pelkän kirppiksen takia istumaan lähes neljäksi tunniksi autoon, vaikka mielelläni toki entisessä opiskelukaupungissani vierailisinkin.

Anna Karhubear
Pelkkää valoa

Tuohan on vallan mainio idea!

Vierailija (Ei varmistettu)

Vaihtoidea on mahtava! Peruskirppikset on jo nähty ja niitä joka puolella on. Toisaalta; jos et mitään tuo:maksat ostoksista.

Mindeka
Ma-material Girl

Kyllä Muikku saat jatkossakin ostaa myös Huuto.netistä, koska joillakin tuotteilla se vaan toimii ;)  Ja se foorumi on järjettömän suosittu myös lastentarvikkeissa! Olemme hankkineet lähes kaiken sitteristä vaunihin sieltä, koska käyttöaika on niin lyhyt, että myös käytettyinä ovat siistejä.

Mutta ainakin mun vaatekaapista löytyy kumpaankin tarkoitukseen vaatteita. Näkisin vaihtokaupassa enemmän vähän edullisempia, mutta hyvillä materiaaleilla/leikkauksilla olevia vaatteita, sillä niitä ei kannata laittaa nettiin juuri alhaisen hinnan takia (vrt. vaiva: kuvata, ilmoittaa, maksaa/odottaa maksua, lähettää..). Eli siis jos olet tehnyt huippulöydön, mutta kaikista järjellisistä syistä huolimatta se kuitenkin jää sinulla käyttämättä -Löytäisi se varmasti uuden kodin Lilyn käyttäjien joukosta.

En tiedä miten sen vaan saisi pyörimään, kaikille helposti.. Ja niin, ettei se muuttuisi roskalavan korvikkeeksi. Mitään rättejä ja lumppuja ei sinnekään siis.

Mari K.

Nii tai rätit ja lumputkin mukaan, laitetaan ylijäämä vaikka UFFille :D 

Kommentoi