Pesänrakennusviettiä

Jaahas, alkaa jo tuntumaan tämä hikoiluttava yhdistelmä: raskausviikot35 + helle.

Päivät kuluu yhä helpommin ja helpommin van kotona. Ja mitäs muuta siellä sitten tekisikään kuin siivoilisi ja sisustaisi!

Viimeisin projektini on isojen peilien ripustaminen sekä makuuhuoneeseen että olohuoneeseen, tuomaan avaruutta ja valoisuutta. Ja tämä on siis kesken. Mies kun ei anna minun käyttää porakonetta ja kiipeillä tuoleilla, niin joudun odottamaan kunnes hän työpäivänsä jälkeen tulee avukseni.

Tänään yritin etsiä sopivaa proppua kaupoista, mutta mukaan tarttuikin uusi (vihdoinkin oikea oranssi, jes!) huulipuna, vyö sekä yöpaita (kaunis sellainen, jolla aion liihotella sairaalan käytävillä ja saada muut kateelliseksi). Mutta ei siis sitä proppua. Hups. Pysyyköhän noi peilit seinässä vähän pienemmillä sellaisilla..?

Olen kova tyttö muuttelemaan sisustusta tasaisin väliajoin. Tai oikeastaan uusimaan tekstiilejä ja sen sellaista. Pari suosikkia kuitenkin pitää pintansa vuodesta toiseen.

1) Viiniteline, jonka olen pyhittänyt muotilehdille. PALJON tarpeellisempaakin tässä vaiheessa elämää kuin viini!

kuva0424.jpg

 

2) Kukat. Koska ruukkukasvit taistelevat ilmeisesti  ikuisesti minua vastaan, on paljon miellyttävämpää panostaa leikkokukkiin tai mikä parempaa: hakea niitä luonnosta. Mikään ei raikasta asuntoa paremmin kuin sireenin tai kielon tuoksu.

 

 

kuva0426.jpg

 

3) Krumeluurikehykset. Tauluissa. Peileissä. Tai mieluiten kaikissa mahdollisissa. Kulta, ruskea ja musta -Toimii. Kuvat  tai taulut kehyksissä voivatkin olla sitten melkein mitä tahansa, koska yhtenevät kehykset sitovat kollaasin yhtenäiseksi.

 

kuva0428.jpg

 

4) Valkoiset tekstiilit. Verhot, istuimet ja matto. Yksinkertaisesti kaunista.Käytännöllisyydestä voidaan keskustella varmasti viimeistäänkin silloin, kun poikamme oppii arvostamaan esim. luumusosetta…

Yleisestikin pidän yksinkertaisesta ja modernista tyylistä. Keittiöstäkin jäi verhot kokonaan pois, kun huomasin pesun yhteydessä, kuinka paljon avarampi ja valoisampi tila on ilman niitä. Ripustan ne sitten ehkä syksyn pimetessä takaisin. Ehkä.

 

 

 

 

Kommentit (6)
  1. …Varsinkin näin kesällä ja helteellä! -Paitsi, jos on raskaana 😉

    P.S. Enää 4vkoa jäljellä. Skål!

  2. Joo, tälläsiä käytännöllisiä pieniä keksintöjä. Ihan parhaita!

    Joskus olis kyllä hyvä ostaa suosiolla Alkosta useampi pullo. jotta ei tarvitsisi joka kerta lähteä erikseen hakemaan. Jos tulee äkillinen tarve vähän rentoutua  ja katsoa leffaa! 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *