Pin up -shoes from Galeries Lafayette

Ma-material Girl

Muutama vuosi sitten, olimme viikonloppumatkalla ystävättäreni kanssa Pariisissa. Matkaan sisältyi paljon shoppailua, lojumista ihanissa kahviloissa, herkuttelua, turistinähtävyyksien kiertelyä, mutta myös maailman hirveimmän hodarin maistaminen (!). Aina silloin tällöin, muistelen matkaamme ilolla ja joskus se muistuu mieleen yllättäen, kun kaivaa kaapista yhdet matkamuistoistaan: Nämä kengät.

Olin opetellut ranskaksi, ystävättäreni avustuksella, muutaman tärkeäksi koetun lauseen ja sanonnan: kiitos, anteeksi, ole hyvä, en puhu ranskaa, puhutteko englantia jne.

Yksi lause kuitenkin oli opeteltu ihan kokoanisuudessaan ja täysin harkitusti:

"Ekskuse mua madam, eskö vusavee set an tail trantnöf?"

About noin se siis sanottiin ja se tarkoittaa: Anteeksi, löytyisikö teillä tätä koossa 39?

Sillä mentiin ja pärjättiin. Sillä ostettiin kahdet rakkaat korkokengät, nämä Galeries Lafayette -tavaratalosta ja toisesta boutiquesta huippuihanat Jimmy Choot, joita edelleen varjelen silkkipaperissa ja laatikossaan -Ihan vaan odottamassa sitä erityistä päivää, joka on ne ansainnut ;)

 

Onni on kielitaitoiset ystävät, joiden kanssa kerkesi matkustaa, ennen lasta!

 

 

Kommentit

Luru
Changes

Elles sont trés jolies! Siis, ihanat kengät ja varmasti ollut ihana matka! Omastakin viimekertaisesta Pariisin matkasta on jo aikaa (2005 luokkaretkellä enkkuyliopistosta pääkohteena Premiere Vision-messut) ja samoin niistä päivistä kun vielä taisin ranskaa niin että minua ymmärrettiin/itsekin ymmärsin... Voi itku kun kielitaito rapistuu käytön puutteesta! Pitäisi varmaan etsiä jotain niin mielenkiintoista ranskankielistä luettavaa (hyviä blogivinkkejä, anyone?) että se alkaisi pakostakin taas luonnistua... Surkeaa, että vielä kirjoitin ko. kielestä E:n ja nyt mietin osaisinko tilata edes kahvia!!! :O

Jeba
Tuuliajolla

Ihanat kengät - täydelliset! Just jotain tommosia olen ettiny iät ja ajat! Ihaaaanaaaaat!

Marjo L (Ei varmistettu) http://melkomustavalkoista.blogspot.com

Kauniit kengät! Onko JC:t mahdollisia häitä varten jemmassa ? ;) Muuttuiko kengänkokosi muuten raskauden jälkeen? Itse tanssin viime kesäisissä häissäni Louboutineissa ja pelkään, että joskus mahdollisen raskauden myötä ne jäävät pitämättä, jos jaloistani kuoriutuu hehtaarikanootit.

Mindeka
Ma-material Girl

Luru: Apua. Nyt sun on kyllä otettava kunnon kielikylpy, ettet vaan unohda kaikkea! Auttaisiko vaikka ranskankielinen muotilehti silloin tällöin? 

Kiitti kehuista Jeba ja muutkin!

Marjo L: Kieltämättä hyvin ajateltu. En kiellä enkä myönnä vaan päinvastoin ;)

Raskauden myötä jalankokoni ei muuttunut tippaakaan. Asiaan saattaa toki vaikuttaa se, että olen kymmenisen vuotta ollut seisomatyössä, jolloin jalan kaareni on painunut jo aiemmin hieman kasaan, joka siis "suurentaa" jalkaa.

Raskauden loppumetreillä, turvotusta alkoi helteisen heinäkuunkin ansiosta olemaan sen verran, etten saanut kenkiäni jalkaan lainkaan, mutta tilanne palautui melko pian synnytyksen jälkeen. Pelkäsin aivan älyttömästi tätä itsekin, mutta onneksi pelko oli aiheeton! Toivottavasti myös sinulla!

Huomaan kyllä, että jalka väsyy näin korkeissa helpommin kuin ennen raskautta, mutta se saattaa johtua puhtaasti siitä, etten päivisin kipsuttele leikkipuistoon koroissa (paitsi kiilakoroissa joskus, heh), jolloin siis väsymys on harjoituksen puutetta ;) Olen kävellyt korkkareilla varmaankin siis 14-vuotiaasta lähtien, joten kokoelma on aikamoinen.

Mrs. Pete (Ei varmistettu)

Oli kyllä huippu reissu, ystäväiseni! Otetaan uusiksi, sitten kun G on vähän isompi :)

Mindeka
Ma-material Girl

<3 Jep, Mrs. Pete!

phocahispida

Jee Toimitus Tykkää! ;)

Mindeka
Ma-material Girl

JEEJEE! Hyvä me mammat! Tämä tieto kyllä yllätti täysin ja pelasti sateisen perjantaipäiväni -TÖISSÄ.

Kiitti Toimitus!

Ja onnea myös phocahispida!

 

Kommentoi