Plums; kumisaapas vessanpöntössä

Gabrielin kehitystä on kyllä hauska seurata. Mitä kaikkea pieni poika oppiikaan, ihan huomaamattani (vaikka kotona olenkin!). Viime aikoina on opittu mm. juoksemaan, pärisyttämään autoille ja mopoille, juomaan mukista, sorkkimaan ruokaa lautasella, irvistelemään ja kiukuttelemaan, osoittamaan mieltään kieltoihin ja viimeisimpänä eilinen keksintö: ”Plumps” ja näin lensi pieni kumisaapas vessanpönttöön. Oi sitä iloa ja kikatusta, kun äiti tuli katsastamaan uusimman taidon.

Hyvä, Gabriel!

 

 

Kommentit (2)
  1. Kiitos kommentistasi Mamma!

    Niinpä 🙂 Anoppi on myös kertonut erinäisiä asioita (kengät, lelut, hiusharja jne.), joita sai aikoinaan mieheni jäljiltä penkoa pöntöstä ylös. Tämä on meilläkin ollut vain ajan kysymys, koska pönttö on kiinnostanut Gabrielia viime aikoina niin paljon, että kansi ei ole pysynyt kiinni hetkeäkään.

    Gabriel muuten jos osoittaa mieltään, niin hän menee välittömästi (ja tässä järjestyksessä) penkomaan vaipparoskista, räpläämään vessaharjaa ja lopuksi pyöräyttää koko vessapaperirullan lattialle (sitä kun pyöräyttää, niin se valuu melkein kokonaan rullasta pois, paperikekoon). Kyllä hän siis oikein hyvin tietää, mitkä on kiellettyjä juttuja. Samalla katsotaan äitin reaktiota, tietenkin.

  2. meillä meni mummulassa kokonainen wc-paperirulla pönttöön, onneks on jäänyt ainoaks tavaraks tähän mennessä 🙂 Ne on ovelia ja voi luoja se miten osoitetaan mieltä, joskus jopa alkaa itteä naurattamaan 😀

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *