Pojan lempivaatteet

Ma-material Girl

"Hälytyksen kun Sami saa, silloin rientää auttamaan! Apua jos kaivataan, niin hän saapuu auttamaan. Nyt tietä antakaa, väistäkää! Hän päivän pelastaa! Palomies Sami on verraton, hän meidän sankari on!"

Löysin Huuto.netistä Gabrielin (1v 8kk)  suosikkisarjan paidan, käyttämättömänä. Huppari tuli Englannista ja on osoittautunut pojan suosikiksi, joka ei sinänsä ole yllättävää, mutta sitäkin liikuttavampaa. Paidan painatus alkaa jo osoittamaan kulumisen merkkejä, sillä sitä pestään ahkerasti ja joskus se pitäisi saada päälle suoraan pesukoneesta, märkänäkin.

Myös leluissa suosikkeja ovat paloautot (kuvan lelussa kivat äänet, heh), kuorma-autot ja traktorit. Kovin sukupuolineutraalia, eikö?

 

Koska teillä ilmeni ensimmäinen lapsen suosikkivaate ja mikä se on?

 

Huppari/ Fireman Sam, Farkkulegginsit/ BOGI

Kommentit

Tyyne
Sukat makkaralla

Voi miten söötti pieni ponnari :)

Liv
Päiväuniaika

Eipä ole ilmennyt ;) Meilläkin silti innostutaan enemmän vaatteista, joissa on jokin tunnistettava kuva (kissat, koirat, karhut, leijonat, keijut, autot, traktorit ym), kuin vaatteista, joissa on vaan äitin mielestä kaunis printti (itsehän en pidä kuvallisista vaatteista). 

Ella F.
Siperian Ella

Hahaa, juurikin se paita jota taannoin olin ostamassa. On sijoitettu myös mekkoon, joka on samaa sarjaa. Paidassa ja mekossa on kissojen kuvia. Jos vaan nämä vaatekappaleet käsiinsä saa, tylleröinen vaeltaa ympäriinsä vaatteet sylissään onnellisena höpisten "mauuumauuu".

Mamma
Mamman Sähkövatkain

meilläkin on Palomies Sami Millan suosikki. Laulelee itse tai sitten minä laulan tuota "nukkumalauluna" :D 

Selitti kovasti äskenkin, että Mikke on kaatunut autolla ja Sami pelastaa :D

Kommentoi