Punaiset kengät pojalla?

Vietimme Gabrielin (9kk) kanssa sateisen perjantain, Itiksessä shoppaillen. Tiedän, siellä on kaikki muutkin pääkaupunkiseudun lisääntyneet ja äitiys-/hoitovapaata viettävät naiset (ja ehkä muutama muukin), mutta vauvan kanssa helppous vaan on valttia. Tuohon komboon vielä bussi, joka kulkee ovelta ovelle, niin muita perusteluja ei mielestäni tarvitse. (Miksi muuten koen tarpeelliseksi selitellä tätä?)

Takaisin asiaan.

Ostoslistalla olivat ensikengät, tuulitakki sekä T-paitoja. Ekstrana olimme ajatelleet ostaa pojalle hiekkalelut, jotta ulkoleikit alkaisi tuntua mahdollisimman pian luontevalta, omien lelujen kanssa. Listan kaikki tuotteet löytyivät! Halleluja!

toukokuun_14._2012_006.jpg

toukokuun_14._2012_007.jpg

toukokuun_14._2012_009.jpg

toukokuun_14._2012_010.jpg

toukokuun_14._2012_008.jpg

Benettonin takki on muuten käännettävä ja toiselta puolelta punainen ja baseball- tyylinen. Vaikken nyt ihan fanaattisesti pojan pukeutumista vahdikaan, niin onhan se kivaa, että poika näyttää hyvälle!

 

Ikääntyneemmät sukulaismiehet eivät ihan täysin näyttäneet ymmärtävän näitä punaisia valintojani pojalle, mutta…. No, en ihan käsitä tätä ongelmaa.

 

Saippuakuplista saimmekin sitten riemua koko illaksi. Ensin niitä vähän jännitettiin, sitten tutkittiin lähemmin ja sitten jo naurettiin! Lapsen ilo on niin ihanaa katsottavaa!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *