Rillirouskuna tässä näin, Moi! (Äänestä suosikkisi)

Ma-material Girl

Mikään ei ärsyttänyt lapsena niin paljon kuin se, että joitain haukuttiin silmälasien takia. Aikuisena (ja likinäköisenä) voin onneksi kuitenkin kohauttaa olkia moisille typeryksille, jotka eivät ymmärrä terveydestä ja hyvinvoinnista mitään. Minä tykkään silmälaseista. Ja nyt on tullut aika ostaa uudet.

Vaihtoehto Nro1

Vaihtoehto Nro2

Vaihtoehto Nro3

 

Yrittäkää olla välittämättä typerästä ilmeestäni, sille en voi mitään. Olen kuitenkin ison kysymyksen edessä: Mitkä näistä ovat parhaat? Kerro! Äänestä!

Mikä vaihtoehto on suosikkisi?

Valokuvausapua ja valinnanvaikeutta tarjoaa Helsingin Katse. 

 

 

 

Translation: Which one of these?

 

Kommentit

Laura T.
M O L

Heippa. Kolmoset näyttää tosi hyviltä, ääneni lähtee siis niille!

 

Laura

Marjo L (Ei varmistettu) http://melkomustavalkoista.blogspot.fi

Kolmoselle ääni!

Diidaa (Ei varmistettu)

Näytät tosi paljon Gwyneth Paltrowlta!

Mindeka
Ma-material Girl

Ou wau, kiitos! Jos erityisesti jossain noissa vaihtoehdoissa, niin ostan ne heti ;)

Mariiina (Ei varmistettu)

Silmälasimyyjänä tarvii sanoa, että noi kaikkihan on himppasen liian isoja. Tulee turhan alas ja jatkuu sivuille ihan hieman liikaa. Värinsä puolesta nuo tummimmat on parhaat, eli ääni menee numerolle kolme. Ihanaa kun nykyään saa lasien kanssa vähän hullutella :)

Mindeka
Ma-material Girl

Oho, silmälasimyyjä nämä kaikki kolme minulle valitsi ;) Onkohan nämä kuvat huonoja, vai voiko tämä olla mielipidekysymys?

pom pom

Itse olen aina valinnut rilliliikkeen myyjän mielestä liian isot lasit. Paitsi viime kerralla. Nämä nykyiset lasit eivät kuitenkaan suinkaan ole pienemmät kuin edeltäjänsä vaan päin vastoin isommat, mutta myyjällä vaan sattui olemaan kanssani sama maku. The bigger the better! :)

Rouva Pete (Ei varmistettu)

Samaa mieltä! Vähän liian isot lasithan ovat olleet muotia jo useamman vuoden, eli trendikäs valinta. Eri asia on sitten jos haluaa hakea klassista tyyliä ja korostaa kasvojen mittasuhteita juuri oikein. Sekin on tietty ihan jees - riippuu siitä mikä on oma tyyli!

saarah
visual diary

Katse on paras rilliliike!

Täältä ääni kolmoselle.

Mindeka
Ma-material Girl

Hihhi, mä mietin sua, kun kokeilin näitä kolmosia ;) ne on aika samantyyliset kuin sulla siis :)

pom pom

Kaikki on hyviä, mutta vaihtoehto nro 3. paras mun mielestä. :)

kiukku (Ei varmistettu)

Nummer tre! ;)

Silkkitassu

Vaihtoehto 2 ja 3 ovat kyllä oikein mielekkäitä värinsä puolesta. Mutta ehkä minäkin käännyn tuon kolmosvaihtoehdon puoleen.
Itselläkin olisi aihetta käydä uusimassa lasit. Ovat nimittäin kuluneetkin jo niin, että väri ei ole enää sama. :D

Mindeka
Ma-material Girl

Aaa, ensimmäinen ääni kakkoselle! Kiitos!

Silkkitassu

:) tosi samanlaisia noi kaikki on, et ei kyllä millään mene pieleen! Voi olla et ryhmäpaine laittaa kaikki äänestää kolmosta. ;D Muut rökittää, jollei vastaa kolmosta.

Vaihtoehto nro. 3 on paras. Kun on kovin vaalea, niin tummemmat pokat tuovat terävyyttä tai jämäkkyyttä (tai mitä se nyt olis... definition) ilmeeseen. Itse olen ihan saman värinen :) Rusketutko muuten kesällä? Itse en sitten yhtään. 

Mindeka
Ma-material Girl

Rusketunko? Suomessa? -En juurikaan. Yleensä käytän suojakerrointa 25-50 ja palan silti, jos olen kauan auringossa.

Muutaman vuoden takaiselta Kreetan reissulta on olemassa valokuvatodiste, jossa kahden viikon rantaloman jälkeen on ihan oikeasti ruskea! (Poikkeus vahvistaa säännön.)

 

On muuten nyt pakko todeta, että nämä kuvat huijaavat näköjään (ainakin) sen verran, että numero3 ei suinkaan ole tummin vaihtoehto, vaan ykkönen. Väriin keskityimme myös optikon kanssa, koska totesimme saman: haalea olemus vaatii vähän väriä, mutta musta oli aivan liian hallitseva.

Piti mennä ihan takaisin kokeilemaan ja katsomaan niitä, koska kaikki äänestävät kolmosen puolesta, joka ei livenä tuntunut parhaimmalta. -Mutta, mihin lopputulokseen tulin, se selviää ensi viikolla, kun lasit tulevat ;)

Miksei kukaan äänestä kakkosvaihtoehtoa??

Ella F.
Siperian Ella

No mä kyllä vanhana rillipäänä voisin sanoa, että kakkonen :) Mä tykkään siitä kaksivärisyydestä ja on jotenkin himpun verran jotenkin.... äää, en tiedä mitä, mutta koska mä itse aina yritän vetää trendin vierestä enkä aallon harjalta, niin mun silmään noin kolmoset on nyt liian trendikkäät. Että jotenkin noissa kakkosissa on mun mielestä sekä jujua että tulevaisuutta. Hö, kuulostipa tyhmältä sellaisen ihmisen näppikseltä, joka pyrkii välttelemään trendejä ja pitämään tyylinsä :/

Mulla on muuten välillä ikävä rillejä siinä mielessä, että joskus olis kiva piilottaa kasvot sellaisten kakkuloiden taakse, jotka antaisivat väsyneille kasvoille vähän ryhtiä. Mutta sitä -8,5 näköä ei ole ikävä sitten piirun vertaa :)

 

Ella F.
Siperian Ella

Hihi ja piti vielä sanoa: Naapurin Gwyneth :D Tuli sellainen melkein sukua julkkikselle olo, mutta ihan totta, oot kyllä tosiaan melkoinen Gwyneth look-a-like.

Sonja S.
The Neuletakit.

Jep, vika vaihtoehto on tyylikkäin! :)

Mindeka
Ma-material Girl

No jopas kaikki ovat nyt yksimielisiä :D

Minä sitten rohkenen olla erimieltä kuin muut, vaikka valinnan oletkin jo tehnyt :) tykkäsin eniten ensimmäisestä vaihtoehdosta, alaosan vaaleus tasapainottaa mukavasti yläosan tummuutta!

Katie
Aika kypsä äidiksi

Mustakin kolmonen on särmikkäin! Hassua, miten samanmielisiä kaikki ovat. :)

Hetkiä arjesta

Kolmoselle ääni täältäkin!Ne vaan näyttää parhaimmilta,ei voi mitään ;)

Kommentoi