Ristiäisasuni: Nanso by Katri Niskanen

Ma-material Girl

Matkustukseen mukava ja kirkkoon soveltuva ristiäisasuni oli Lurulta saatu Nanson trikoinen printtimekko, jonka on suunnitellut Katri Niskanen.

Simppeli malli osoittautui täydelliseksi juhliin, kun se on yhdistettynä helmiäisen vaaleisiin Guessin korkkareihin ja Paula Nummelan (dpn) klassisiin helmikoruihin. Ytyä ristiäiskokonaisuuteen toi henkkamaukan kirkkaan oranssi kynsilakka, joka kylläkin kerkesi autoa ja istuinta jynssätessäni hieman kärjistä kulua. Kolmekymmentäyksi vuotta, enkä vieläkään vaivaudu käyttämään päällyslakkaa kynsissäni...

Voin jo hyvin kuvitella mekon myös arkikäyttöön: mustat ballerinat jalkaan ja lyhyt pusakkamallinen nylon- tai nahkatakki päälle ja menoksi.  Kiitti Luru!

Kommentit

Luru
Changes

Ojdå! Sehän sopii sulle loistavasti! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

IHANA mekko!

FFFifi
Fitness Führer

Tosi kiva mekko! Vieläköhän tuollaisen saisi jostain...

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos,

Kiitos ja

Kiitos!

 

Ymmärtääkseni tämä Katri Niskasen suunnittelema Nanson mallisto (Nanso by Katri Niskanen) on juurikin parasta aikaa kaupoissa myynnissä (tai ainakin lehtien sivuilla on edelleen tiuhaan mainoksia), joten kannattaa googlailla, josko mekko löytyisi vielä jostain kaupasta.

Voin todellakin suositella! Materiaali on ihanan pehmoista trikoota ja printti taas hämää juuri oikeista kohdista muotoja piiloon. Täydellinen, sanon minä!

 

FFFifi
Fitness Führer

Ai, kiva! Pitää kaivaa. Osaatko sanoa mekon mallinimeä?

FFFifi
Fitness Führer

Löysinkin itse: Wall tunika :) Näytti olevan NetAnttilassa alessa, mutta vain kokoja XS ja M, pöh.

Mindeka
Ma-material Girl

Tää mun on koko M, ja sanoisin olevani 34-36- kokoinen. On siis mielestäni parempikin, että on vähän löysä. Pääntien drapeeraus pääsee laskeutumaan ja edukseen, eikä itse mekko ole vartaloa nuoleva. (Olettaen, että olet siis S-koon perään?)

FFFifi
Fitness Führer

Ahaa, M olisi ehkä sittenkin hyvä. Joo olen S-kokoinen, ja viimeksi kun olen ostanut Nansoa, ne koot ovat olleet aika reiluja. Mutta tuo näyttää sulla juuri hyvän kokoiselta, joten voipi olla minullekin :) Löysin alennettuna myös Nansoshopista, M-koossa, vinkiksi muillekin kiinnostunelle!

Mindeka
Ma-material Girl

Ja nettiostoksissahan on aina myös palautusoikeus, joten mitään siinä ei menetä, jos kokeilee!

Kerro sitten FFFifi, miten kävi!

Kommentoi