Sack´n seat -matkasyöttötuoli -Kokemuksia?

Ma-material Girl

Nappasin kaverin kirppiskamoista Sack´n seat- matkasyöttötuolin, jollaista olisimmekin jo kerran aikaisemmin tarvinneet. Kangaskassin verran tilaa vievä apuri helpottaa tulevaisuudessa huomattavasti esim. Gabrielin yökyläilyjä mummin luona. Viimeksi nimittäin veimme mummolaan ruokien, vaatteiden, matkasängyn ja lelujen lisäksi myös syöttötuolin...

 

Muistan törmänneeni tähän jo silloin, kun etsimme sopivaa syöttötuolia, mutta jäi silloin hankkimatta. Vaikka se ei uutenakaan maksaisi maltaita (n.25€), saimme sen tietenkin huomattavalla alennuksella: parilla eurolla!

Oletko kokeillut? Ystävämme oli ostanut tämän ulkomaanmatkaa varten, mutta tämähän on aivan loistava lisätä pojan hoitolaukkuun aina, kun lähdemme kyläilemään perheeseen, josta ei syöttötuolia löydy, sillä tavallisessa tuolissa ruokailu on osoittautunut uteliaalle pojanviikarillemme yllättävän haastavaksi. Tai siis, meille vanhemmille ;)

Kokemuksia?

 

 

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kummipojallani on aina vastaava mukana kun hän on meillä hoidossa. Ei ehkä noin hifistelyversio,mutta toimii todella hyvin. Tosin nykyään en sitä enää laita,kun ikää on 1,5v. Istuu kiltisti ilman vöitäkin :)

Mindeka
Ma-material Girl

Ja kuvittelisinkin sen olevan helpotusta nimenomaan hoitajalle, joka ei (oman vanhemman tavoin) välttämättä joka päivä taistelekaan lusikoimisen ja pöydässä istumisen kanssa ;) Siksi mekin veimme mummolaan sen syöttötuolin -Että pojan hoitaminen sujuisi mahdollisimman helposti.

 

3kertaa3

Meillä oli tuollainen esikoise kanssa kyläilyreissuilla ja kahviloissa usein mukana, toimi oikein hyvin. Toisaalta tuokaan ei poista sitä hankaluutta, että lapsi on normituolissa auttamattomasti liian matalalla ruokailemaan itse. Ja meillä molemmat ovat halunnneet lusikan käteen jo vuoden vanhana.

Mindeka
Ma-material Girl

Minuskis, tuli mieleen, että voisiko siinä tapauksessa aikuinen pitää lautasta? Siis alempana kuin se pöydällä olisi. Olen nyt jo miettinyt samaa ongelmaa, koska lusikkaa revitään päivittäin omaan käteen.

Ananas
Ananas ja Kookos

Meillä on tuo ja oli varsinkin pienempänä kovassa käytössä matkoilla ja muualla. Nyt vähän isompana lapsi pysyy jo tavallisella tuolilla tarvittaessa ruokailun ajan ilman kiinnitystäkin, siis kylässä ja muissa erikoistilanteissa, ei tietenkään kotioloissa. ;) Joskus jos muistin ottaa Sack'n Seatin mukaan kassiin, siitä oli apua myös kahvilassa jos syöttötuolit sattui olemaan varattuja. Kotonakin siitä on ollut apua pienten vieraiden kyläillessä, kun syöttötuoleja on kotona vain yksi. Tuo on tietysti ihan totta, että pieni ei yletä kunnolla syömään itse ilman koroketta tavalliselta tuolilta. Suosittelen kuitenkin! :)

Kommentoi