Säilytysratkaisuja lapsiperheessä

Ma-material Girl

Kun kaksioon muuttaa vaate- ja kenkäfriikin lisäksi mies, ei ongelmia juurikaan synny. Mutta mitenkäs sitten vauvan synnyttyä? Kehdon,(myöhemmin pinnasängyn) vaipanvaihtopisteen (ja kaiken sen oheistuotteen), pyykkikorin (tuplasti suuremman), leikkimaton, lelujen, vaunujen,tuttien ja tuttipullojen, maito- ja ruokapurkkien,  turvakaukalon ja syöttötuoli lisäksi on vielä ne vaatteet.

Huoh.

Pitää olla siis luova, vaikka takaraivossa jyskyttääkin: "Kyllä me pian löydetään se isompi asunto.", niin silti kaaos ottaa koville. Tasaiseen tahtiin.

Olen pyrkinyt piilottamaan mahdollisimman paljon kamaa laatikoihin (Poissa silmistä, poissa mielestä!), cleaneihin valkoisiin ja mustiin IKEAn säilytyslaatikoihin, jotta vaatteet, lelut ja ruokapurkit pysyisivät ojennuksessa.

Eteisen kulmassa on kesäkenkien säilytyslaatikko, hattuhyllyllä jokaiselle oma asustelaatikko, olkkarissa lelut (4 laatikkoa!?!) ja keittiössä ruokapurkkilaatikko, kaupan valmispurkkiruoalle.

Olisko lisävinkkejä?

Ensi viikolla ryöstämme  pelastamme ystävien muuttokuormasta, yhden ylimääräisen Expedit- kirjahyllyn. Modernit kirja- ja lehtipinot lattialla kun ei näytä toimivan, uteliaan yhdeksänkuisen pikkuveitikan kotona! Outoa.

Kommentit

Anna Karhubear

Samaa tavaravyörymistä havaittavissa, vaikka meitä onkin vain kaksi ja kissa. Sisustusarkkitehti Elina Aalto tarjosi täällä muutamia säilytysideoita. Toi Marimekon lelukori on tosi kiva!

Mä olen myös huomannut, että kamaa on just niin paljon (tai öh, enemmänkin) kuin on säilytystilaa, eli pitää  kai vaan karsia ja karsia armottomasti, koska seuraavassa kodissamme ei ole niin paljon kaappitilaa kuin tässä... Saisitteko te jotain tavaroita vinttiin tai kellariin säilöön?

Mindeka
Ma-material Girl

Mä oon nyt vuoden verran harkinnut tota kellarikeissiä, mutta suoraan sanottuna en uskalla. Verkkokellari, joka sijaitsee viereisen rapun -1 kerroksessa, on mielestäni aivan liian helppo nakki pitkäkyntisille. Siis muotitietoisille sellaisille ;)

Tuplahuokaus.

Kokeilen vielä kerran tiivistää yläkaappien vetoisuutta...

Oisko sellaisesta imuroitavasta pussista mihinkään? Onko kukaan kokeillut niitä? Siis imurilla ilmatiiviiksi imettävistä.

Anna Karhubear

Hei mä oon pakkaamassa muutossa juurikin sellaseen imupussiin meidän talviromppeet. Epäilys on suuri, mutta niin on myös säilytystilan puute :) Raportoin sitten!

Mindeka
Ma-material Girl

Jes!

Jään odottamaan! Mistä muuten ostit ne pussit? Stocka?

 

Anna Karhubear

Olen ostanut ne aikoinaan muistaakseni Claes Ohlsonista, taitaa olla tämä.

Mindeka
Ma-material Girl

Hienoa! Kiitos vinkistä. Kokemuksia sitten jakoon!

Kommentoi