Säilytysratkaisuja lapsiperheessä

Kun kaksioon muuttaa vaate- ja kenkäfriikin lisäksi mies, ei ongelmia juurikaan synny. Mutta mitenkäs sitten vauvan synnyttyä? Kehdon,(myöhemmin pinnasängyn) vaipanvaihtopisteen (ja kaiken sen oheistuotteen), pyykkikorin (tuplasti suuremman), leikkimaton, lelujen, vaunujen,tuttien ja tuttipullojen, maito- ja ruokapurkkien,  turvakaukalon ja syöttötuoli lisäksi on vielä ne vaatteet.

Huoh.

Pitää olla siis luova, vaikka takaraivossa jyskyttääkin: ”Kyllä me pian löydetään se isompi asunto.”, niin silti kaaos ottaa koville. Tasaiseen tahtiin.

Olen pyrkinyt piilottamaan mahdollisimman paljon kamaa laatikoihin (Poissa silmistä, poissa mielestä!), cleaneihin valkoisiin ja mustiin IKEAn säilytyslaatikoihin, jotta vaatteet, lelut ja ruokapurkit pysyisivät ojennuksessa.

2012-04-24_huhtikuun_24.jpg

Eteisen kulmassa on kesäkenkien säilytyslaatikko, hattuhyllyllä jokaiselle oma asustelaatikko, olkkarissa lelut (4 laatikkoa!?!) ja keittiössä ruokapurkkilaatikko, kaupan valmispurkkiruoalle.

Olisko lisävinkkejä?

Ensi viikolla ryöstämme  pelastamme ystävien muuttokuormasta, yhden ylimääräisen Expedit- kirjahyllyn. Modernit kirja- ja lehtipinot lattialla kun ei näytä toimivan, uteliaan yhdeksänkuisen pikkuveitikan kotona! Outoa.

Kommentit (6)
  1. Hienoa! Kiitos vinkistä. Kokemuksia sitten jakoon!

  2. Anna Karhunen
    4.5.2012, 09:41

    Olen ostanut ne aikoinaan muistaakseni Claes Ohlsonista, taitaa olla tämä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *