Salaisen blogiystäväni joulupaketti on saapunut

Ma-material Girl

 

Pääsin osallistumaan tänäkin vuonna bloggaajien joulupostitempaukseen, johon mukaan mahtuu tietty määrä bloggaajia. Tänä vuonna asian järjesti Emmi, joka arpoi jokaiselle osallistujalle salaisen blogiystävän. Idea on helppo: Käydä kurkkimassa lahjansaajan blogia ja nappailla sieltä ideoita, mikä voisi olla hänelle mieluinen lahja.

Tässä on minun vastaanottamani paketti:

 

Aika hyvin oli tämä bloggari tehnyt taustatyönsä, sillä paketista paljastui suklaata, neutraalia kynsilakkaa ja Michael Korsin vyö (!). En usko, että oli sattumaa, että juuri tämän designerin nimikirjainyhdistelmä on sama kuin omani ;) Aivan loistavasti keksitty!!

 

 

Lahja oli paketoitu niin huolella ja ihanaan rasiaan (joka pääsee ilman muuta jatkokäyttöön korurasiana), etten vieläkään ole malttanut purkaa tavaroita sieltä pois. Ja jotenkin tunsin myös syyllisyyttä siitä, että avasin joululahjan paljon ennen aattoa -Vaikka se tässä on ideanakin. Paketin mukana tulee sinetöity kirjekuori, josta selviää lähettäjä, ja jonka saa avata vasta aattona. Tarkoitus on yrittää arvata, keneltä lahja mahtaisi olla.

Oma pakettini matkasti sen verran pitkän matka yli Atlantin, että tiedän tulli- ja muiden tiukkojen lähetysmääräyksien ansiosta paketin lähettäjän, vaikken ole kirjekuorta vielä avannutkaan ;)

Arvaatko sinä, keneltä paketti on?

 

Tuhannesti kiitoksia ihana blogiystäväni!

 

Toivottavasti oma lähettämäni lahja olisi vastaanottajalleen yhtä mieluisa kuin tämä on minulle! Vielä kerran: Kiitos.

 

 

 

Translation: This is my Secret blogger friend's gift for me. Thank you! You did really good job!

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Niin on!

♥ 

Tämä on kyllä kivoin tietämäni blogihaaste ja yhteismieltä nostattava tempaus!

Mindeka
Ma-material Girl

Ja paketin lähettäjä oli siis A. Sinivaara, Onnenpäivä -blogista.

 

Kiitos!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Hihi, olin koko joulun jumissa hellan ääressä enkä ehtinyt vierailla blogeissa ollenkaan, mutta onneksi sä jo tiesit <3 ihanaa tapaninpäivää <3

Kommentoi