Samsung GALAXY camera : Apua, tätä nykytekniikkaa!

Ma-material Girl

Olen jo jonkin aikaa tuskastellut kameramme kanssa ja loppuniitti sille tuli, kun itselaukaisinta käyttäessäni, se putosi maahan ja objekti vääntyi kiemuraksi. Kamera siis sanoi kaput. Koska olen haaveillut myös Instagramista, eikä sitä Lumialle vieläkään näy tulevan, niin päätin ratkaista ongelmani kertaheitolla ja marssin kauppaan.

Ystävälläni on tämä sama kamera, joten hieman taustakehuja olin jo valinnalleni saanut. Katselin ensin kuitenkin hieman edullisempia versioita Wi-fi- kameroista, mutta onneksi -Onneksi- kameramyyjä tiesi kertoa, ettei kyseiset kamerat ole yhteensopivia Lumian kanssa, niin säästyin turhalta ostokselta ja parin sadan euron harmitukselta.

En ymmärrä juurikaan tästä nykytekniikasta, että voisin arvostella kameraa sen enempää, mutta jo parin päivän perusteella, voin kehua, että automaattiasetukset ja itselaukaisin riittää minulle ;) Instagram-tili on avattu ja ensi lauantain Kamppi- stailauskuvien siirto nettiin (Instagram, Pinterest, Facebook, sähköposti jne.) käy suoraan kameralla. Melko hifistelyä!

Kamerassa on kosketusnäyttö, Android -käyttöjärjestelmä, MicroSim -kortti (!?), 16 Mp ja 21 x optinen zoom.

Hieman nolotti siellä kaupassa, kun myyjä puhui minulle datapaketeista ja Pre paid -liittymistä, mutten meinannut ymmärtää asiaa millään. Kamerassa on siis MicroSim -kortti, jolla nettipalvelut toimivat. Voin käyttää joko ennaltaladattavaa Pre paid -liittymää tai tilata operaattoriltani siihen tarkoitetun datapaketti- liitymän. En osaa yhtään sanoa, kuinka kauan tämä kameran mukana tullut Pre paid toimii, mutta eiköhän se(kin) vielä selviä.

Jos joku tietää kertoa tästä minulle selkokielellä (selkokieli ei sisällä yhtään Megaa tai Gigaa!), otan neuvoja mielelläni vastaan.

 

Kommentit

Kristaliina
Puutalobaby

Täällä toinen tumpelo - mutta ai Instagramin voi saada kameran kautta, jea! Mä en tuota Lumiaa ostaessani tajunnut, että siihen ei saa Instagramia ja oon nyt haikaillut sen (ja uuden kameran) perään. Hmm.

Ööö onko tuo nyt sellainen minijärkkäri? Vai digipokkari? Vai öö niinku kamera...? :D

Mindeka
Ma-material Girl

Instagramin voi saada kameran kautta -Mutta, ei riitä että on Samsungin Wi-fi -kamera, vaan täytyy olla sellainen, jossa on Android -käyttöjärjestelmä.

Tämä on digipokkari= digikamera. Tai siis, ainakin tällä saa otettua digikuvia :D

Mindeka
Ma-material Girl

En kylläkään tiedä Kristaliina, että miten järkevää on meidän kahden tumpelon neuvoa toisiamme :D

Todellaupea Layra
Mad & Fab

Joopsista, Lumioihin on olemassa instance, joka on siis samankaltainen ohjelma, kun instagram ja näyttää instagrammikuvat ihan normaalisti eikä kai juurikaan eroa. Minäkin netissä voin kirjautua instance-tunnuksillani instagrammiin ja toimia ihan normaalisti.

Mindeka
Ma-material Girl

Sillä ei voi lisätä enää omia kuvia. Tulee vain teksti, että on tekijäoikeudellisia ongelmia ja rajoitteita, jonka takia kuvia ei voi lisätä itse muulla kuin iPhonella ja Android- käyttiksillä.

Kuvia voi kyllä katsella, mutta se ei minulle riittänyt ;)

Mindeka
Ma-material Girl

Näin minäkin kuulin, mutta kesällä muuttui sellaiseksi, ettei kuvia voi itse ladata sinne.

Todellaupea Layra
Mad & Fab

Mitäs kummaa, minä itse sain Lumian ja ensimmäisen ns. kunnon älypuhelimen kolme viikkoa sitten ja olen käyttänyt kokoajan instanceani normaalisti, juuri pari tuntia sitten lisäsin kuvan? :D

Mindeka
Ma-material Girl

Sä oot selkeästi joku megaluokan hakkeri, sillä kävin varmistamassa asian ihan Nokian lippulaivaliikkeestäkin :D Kerro heti niksisi! Millä puhelimella aloitin sen Instancen?

Todellaupea Layra
Mad & Fab

Tämähän menee koko ajan kummallisemmaksi :D Mä en tiedä siis oikeasti tuosta puhelimesta mitään, kysyin vaan kahdelta kaveriltani vähän apua että miten sitä käytetään kun heilläkin on lumiat ja heidänkin kuvia kuvavirtaani aina tulee. Tässä instagrammin sivuilla pitäisi näkyä kuvani http://instagram.com/layramainen#

 

Mindeka
Ma-material Girl

:D Mä niin näen jonkun datanörtin lukevan tätä viestiketjua ja naureskelevan vedet silmissä :D

Onko kavereillasikin Lumia 800 nimenomaan? Mulla on vanhempi, joten voiko olla syy siinä?

Todellaupea Layra
Mad & Fab

Ei kyllä hajuakaan :D Ja joo, toivottavasti joku saa sentään nauraa, eikä esimerkiksi itke..

Kommentoi