Samsung GALAXY camera : Apua, tätä nykytekniikkaa!

20130825_104632.JPG

Olen jo jonkin aikaa tuskastellut kameramme kanssa ja loppuniitti sille tuli, kun itselaukaisinta käyttäessäni, se putosi maahan ja objekti vääntyi kiemuraksi. Kamera siis sanoi kaput. Koska olen haaveillut myös Instagramista, eikä sitä Lumialle vieläkään näy tulevan, niin päätin ratkaista ongelmani kertaheitolla ja marssin kauppaan.

20130825_104605.JPG

Ystävälläni on tämä sama kamera, joten hieman taustakehuja olin jo valinnalleni saanut. Katselin ensin kuitenkin hieman edullisempia versioita Wi-fi- kameroista, mutta onneksi -Onneksi- kameramyyjä tiesi kertoa, ettei kyseiset kamerat ole yhteensopivia Lumian kanssa, niin säästyin turhalta ostokselta ja parin sadan euron harmitukselta.

En ymmärrä juurikaan tästä nykytekniikasta, että voisin arvostella kameraa sen enempää, mutta jo parin päivän perusteella, voin kehua, että automaattiasetukset ja itselaukaisin riittää minulle 😉 Instagram-tili on avattu ja ensi lauantain Kamppi- stailauskuvien siirto nettiin (Instagram, Pinterest, Facebook, sähköposti jne.) käy suoraan kameralla. Melko hifistelyä!

20130825_174946.JPG

20130825_175312.JPG

20130825_174928.JPG

Kamerassa on kosketusnäyttö, Android -käyttöjärjestelmä, MicroSim -kortti (!?), 16 Mp ja 21 x optinen zoom.

Hieman nolotti siellä kaupassa, kun myyjä puhui minulle datapaketeista ja Pre paid -liittymistä, mutten meinannut ymmärtää asiaa millään. Kamerassa on siis MicroSim -kortti, jolla nettipalvelut toimivat. Voin käyttää joko ennaltaladattavaa Pre paid -liittymää tai tilata operaattoriltani siihen tarkoitetun datapaketti- liitymän. En osaa yhtään sanoa, kuinka kauan tämä kameran mukana tullut Pre paid toimii, mutta eiköhän se(kin) vielä selviä.

Jos joku tietää kertoa tästä minulle selkokielellä (selkokieli ei sisällä yhtään Megaa tai Gigaa!), otan neuvoja mielelläni vastaan.

 

Kommentit (11)
 1. Näin minäkin kuulin, mutta kesällä muuttui sellaiseksi, ettei kuvia voi itse ladata sinne.

  1. Mitäs kummaa, minä itse sain Lumian ja ensimmäisen ns. kunnon älypuhelimen kolme viikkoa sitten ja olen käyttänyt kokoajan instanceani normaalisti, juuri pari tuntia sitten lisäsin kuvan? 😀

   1. Sä oot selkeästi joku megaluokan hakkeri, sillä kävin varmistamassa asian ihan Nokian lippulaivaliikkeestäkin 😀 Kerro heti niksisi! Millä puhelimella aloitin sen Instancen?

    1. Tämähän menee koko ajan kummallisemmaksi 😀 Mä en tiedä siis oikeasti tuosta puhelimesta mitään, kysyin vaan kahdelta kaveriltani vähän apua että miten sitä käytetään kun heilläkin on lumiat ja heidänkin kuvia kuvavirtaani aina tulee. Tässä instagrammin sivuilla pitäisi näkyä kuvani http://instagram.com/layramainen#

      

     1. 😀 Mä niin näen jonkun datanörtin lukevan tätä viestiketjua ja naureskelevan vedet silmissä 😀

      Onko kavereillasikin Lumia 800 nimenomaan? Mulla on vanhempi, joten voiko olla syy siinä?

      1. Ei kyllä hajuakaan 😀 Ja joo, toivottavasti joku saa sentään nauraa, eikä esimerkiksi itke..

 2. Joopsista, Lumioihin on olemassa instance, joka on siis samankaltainen ohjelma, kun instagram ja näyttää instagrammikuvat ihan normaalisti eikä kai juurikaan eroa. Minäkin netissä voin kirjautua instance-tunnuksillani instagrammiin ja toimia ihan normaalisti.

  1. Sillä ei voi lisätä enää omia kuvia. Tulee vain teksti, että on tekijäoikeudellisia ongelmia ja rajoitteita, jonka takia kuvia ei voi lisätä itse muulla kuin iPhonella ja Android- käyttiksillä.

   Kuvia voi kyllä katsella, mutta se ei minulle riittänyt 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *