Second Hand Fur Coat

Ma-material Girl

 

Jaahas, sellainen syksy sitten tällä kertaa. Napero kerkesi käyttää välikausihaalariaan noin viikon ja tänään kaivettiin esiin toppavermeet, sillä villakerrastoa (tai fleece-) ei ole vielä hankittu, koska en vain uskonut sen olevan ihan vielä ajankohtaista. -No, huomenna taas Vekarakirppikselle käymään, josko sieltä sellainen löytyisi...

Minä kaivoin nolla-asteiden inspiroimana kaapistani esiin kelsiturkin, jonka olen ostanut UFFilta odotusaikana, kympin hintaan. Alle vielä paksu mohair-neule ja kaulaan kashmir-huivi ja päähän angora-pipo, niin melkein tarkeni leikkipuistossakin. Siis melkein.

Oliko tämä näin yllättävää (ja kylmää!) viime vuonnakin? Miten sitä ei todellakaan muista, kuinka kamalan kylmä siellä leikkipuistossa aina tulee?? (Ja teille, jotka ette siellä ole seisseet talvella, niin tiedoksi: Aivan sairaan kylmä. Pitänee alkaa itsekin riehumaan siellä, että pysyy lämpimänä.)

 

Fur/ Second Hand (UFF), Beanie/ H&M,  All other Filippa K

 

 

Translation: Well, I think you already noticed, but its´s freaking cold out there! What ever happened to the fall? This is insane.

Kommentit

S-S

Mä en muista viime syksyn lämpötiloista mitään, koska ta-daa: silloin ei vielä hiekkiksen reunalla kökötelty. Vaan nytpä kökötellään, ja jumatsuikka tuolla jäätyis pilkkihaalareissakin. En kylläkään kokeillut, vaan rilluttelin perusvaatteissa.

Kai se on luovuttava viimeisistäkin periaatteista ja hankittava hiekkalaatikkouskottavat goretexit myös itselle. 

Onko mitään vinkkejä mistä sellaisia ei-veretseisauttavan-rumia sellaisia voisi löytää?

Mindeka
Ma-material Girl

Ei valitettavasti ole. Mä en pystynyt hankkimaan goretexejä, vaan UGGit olivat pienempi rimanalitus mielestäni, joten toivoin joulupukilta sellaisia -Ja sain ;) Ihan hirveetä. Ja siis, toppahaalaria, kuoripukua tai mitään muutakaan vastaavaa en myöskään hanki. Kyllä näillä vaatteilla siellä selviää, jos vaan pukee tarpeeksi monta kerrosta :D

Tiedän, tyhmää, mutta kristallinkirkkaat muotiperiaatteeni ei jousta tässä asiassa. Naurakaa vaan.

v-e-m
Aerials

Ihanat hanskat! 

Minä haaveilen paksusta untuva/toppatakista, jostain minkä alle tartteisi vaan yhden paidan ja sitten se takki lämmittäisi. En vaan tiedä onko sellaista olemassakaan...

Minulla oli viime vuonna lapikkaat, mutta ei nekään pitäneet oikein varpaita lämpiminä. Nyt haaveilen huopikkaista, mutta en tiedä pitääkö nekään lämpiminä jos ei liiku tarpeeksi.

Mindeka
Ma-material Girl

No niinpä!

Mulla on untuvatakki (pitkäkin vielä) jonka ostin äitiysloman päätyttyä ja se kyllä on lämmin. Suosittelen siis untuvaa. Ja mitä pidempi helma, niin sitä lämpimämpi :)

Meillä on pojalle isin vanhat lapikkaat tallessa, mutta noinkohan niitä uskaltaa sitten edes käyttää? Vai oliko lapikkaat kylmät nimenomaan puistossa seisoessa? Muuten ok?

v-e-m
Aerials

Uskaltaa toki! Kyllähän ne siis lämpimät oli, mutta lumessa seisoen tuli varpaat minulla kylmiksi. Kunhan on tarpeeksi isot, että mahtuu villasukka hyvin sinne!

Mindeka
Ma-material Girl

On just sen kokoiset, että mahtuu villasukka hyvin :) Ei niistä sentään puistokenkiä tehdä, mutta ehkäpä lähikauppaan kävellessä ja sellaisiin muihin pieniin ulkoiluihin. Onkohan ne liukkaat?

v-e-m
Aerials

Minun lapikkaat oli uudet ja ne ei olleet liukkaat. Vanhoissa toki voi olla vähän kuluneempi pohja...

Kommentoi