Second Hand Fur Coat

20130926_092416.JPG

20130926_085900.JPG

 

Jaahas, sellainen syksy sitten tällä kertaa. Napero kerkesi käyttää välikausihaalariaan noin viikon ja tänään kaivettiin esiin toppavermeet, sillä villakerrastoa (tai fleece-) ei ole vielä hankittu, koska en vain uskonut sen olevan ihan vielä ajankohtaista. –No, huomenna taas Vekarakirppikselle käymään, josko sieltä sellainen löytyisi…

Minä kaivoin nolla-asteiden inspiroimana kaapistani esiin kelsiturkin, jonka olen ostanut UFFilta odotusaikana, kympin hintaan. Alle vielä paksu mohair-neule ja kaulaan kashmir-huivi ja päähän angora-pipo, niin melkein tarkeni leikkipuistossakin. Siis melkein.

Oliko tämä näin yllättävää (ja kylmää!) viime vuonnakin? Miten sitä ei todellakaan muista, kuinka kamalan kylmä siellä leikkipuistossa aina tulee?? (Ja teille, jotka ette siellä ole seisseet talvella, niin tiedoksi: Aivan sairaan kylmä. Pitänee alkaa itsekin riehumaan siellä, että pysyy lämpimänä.)

 

20130926_090116.JPG

20130926_085928.JPG

20130926_092840.jpg

Fur/ Second Hand (UFF), Beanie/ H&M,  All other Filippa K

 

 

Translation: Well, I think you already noticed, but its´s freaking cold out there! What ever happened to the fall? This is insane.

Kommentit (7)
  1. Minun lapikkaat oli uudet ja ne ei olleet liukkaat. Vanhoissa toki voi olla vähän kuluneempi pohja…

  2. Uskaltaa toki! Kyllähän ne siis lämpimät oli, mutta lumessa seisoen tuli varpaat minulla kylmiksi. Kunhan on tarpeeksi isot, että mahtuu villasukka hyvin sinne!

    1. On just sen kokoiset, että mahtuu villasukka hyvin 🙂 Ei niistä sentään puistokenkiä tehdä, mutta ehkäpä lähikauppaan kävellessä ja sellaisiin muihin pieniin ulkoiluihin. Onkohan ne liukkaat?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *