Some of my favourites lately

Ma-material Girl

 

 

 

Oo, äm, gee. Nyt eletään aika hektistä arkea, joten kaikkien lankojen käsissä pitelemiseen tarvitaan tilavaa kalenteria ja paljon hyvää kahvia.

 

 

 

Aurinkoiset päivät piristävät mieltä kuitenkin siinä määrin, etten tunne oloani lainkaan stressaantuneeksi, vaan hyvinkin motivoituneeksi ja innostuneeksi.

Kouluhommat luistaa hienosti, vaikka tehtävää onkin lähes jokaiselle päivälle, ja Gabrielin tarha näyttää sujuvan tällä viikolla loistavasti, viime viikkoisen takapakin jälkeen. Huh, helpotusta.

 

 

Hääsuunnittelut etenevät maltillisesti, vaikka unelmieni puku kiiluukin jo silmissäni. Vieraslistaa olemme hahmotelleet Exceliin (lempiohjelmani) ja hääpaikkaa Googlailemme ja mietimme useasti iltaisin. Kihlasormuksia emme ole vieläkään vieneet kaiverrutettavaksi, sillä en halua luopua tästä hetkeksikään. Ehkä sen kerkeisi hoitaa vaikkapa odottaessa joskus?

 

 

Viihdyn Soaked in Luxuryn kimalleverkkareissa lähes joka päivä ja ilokseni voin todeta, ettei niissä ole vieläkään merkkiäkään polvipusseista! Jes!

 

 

Kevään ensimmäiset tulppaanit koristavat aamupalapöytää ja antavat toivoa pian alkavasta keväästä ja lämpimämmistä säistä, valoisista päivistä ja siitä, että ehkä tämä flunssakierre päättyy pian ja pääsen taas lenkkipolkuja kuluttamaan.

 

 

Iloista ja aurinkoista torstaita, kamut! Pitäkää peukkuja, sillä nyt saattaisi jotain hyvää ja kauan toivottua tapahtua minullekin.... Toivottavasti!

 

 

 

Translation: Lately it's been quite hectic but still I'm feeling myself energetic and happy. I have a feeling that something good might been on it's way for me.

-Or maybe it could be just that sun and  upcoming spring, I'm feeling?

 

Kommentit

my view

Kiva seurata tiedän hääsuunnittelua! Kiva jos puku on jo löytynyt, mulla on kyllä vaikeuksia sen kanssa ja luulen että teetän tai ompelen sen itse :)

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos myview!

Idea puvusta on löytynyt, mutta ei suinkaan itse puku ;) En kyllä ole vielä käynyt sovittelemassakaan, joten ideakin saattaa nopeasti vielä vaihtuakin..

Meinaatko todella, että uskallat ommella itse? Minulle sanoi heti ystävä, että "Tiedäthän, että oman puvun tekeminen tuo huonoa onnea!" :D Mieluummin teetän sen siis kaverilla tai ehkä ostan liikkeestä valmiina. Nähtäväksi jää.

my view

Apua,tota en tiennyt! Pitäis löytää joku hyvä ompelija ku en viittii äitiä nakittaa.. Joo ei sitä tiedä minkälainen se lopullinen puku sit on :) 

FFFifi
Fitness Führer

Me ei olla vieläkään saatu vietyä vihki(!)sormuksia kaiverrettavaksi, vaikka ollaan oltu jo useampi vuosi naimisissa...

Kommentoi