Syksyn fiksuin hankinta: Kevyt untsikka, joka lämmittää myös talvella

Ma-material Girl

 

Vihdoinkin muodissa on myös käytännöllistä vaatetta! Kukaan ei ole voinut missata viimeaikoina katukuvasta tällaista ohuen ohutta untuvatakkia, joita löytyy lähes jokaiselta merkiltä. Itse olen bongannut vastaavan ainakin Max&Co.:n, H&M:n, Filippa K:n ja Elloksen mallistoista. Pikainen selaus Sokoksen 3+1 Päivien ja Hullujen Päivien katalogia varmisti sen, että kaiken hintaisena ja merkkisenä näitä todellakin löytyy. Omani on Ellokselta, josta hankin sen -40% alennuksella, koska siellä on lähes aina joku tarjouskampanja meneillään. Täytteenä tässä on pelkkää untuvaa.

Takin idea on siis se, että se on joko untuvaa tai teknistä (thermo-jotain) täytettä, joka toimii pelkältään, mutta myös ohuen käsintuntunsa takia talvella, vaikka villakangastakin alla. Ikään kuin toppavuorina. Älyttömän kätevää! Vihdoin pääsee pidempiaikaiseen käyttöön myös ne kauniit villakangastakit, jotka eivät kuitenkaan sydäntatalvella riitä lämpönsä vuoksi. (Veikkaan, että jokaisen kaapista löytyy edes yksi sellainen.) Takin pintamateriaali on kaikissa ollut tällaista nylon-tyyppistä, jolloin se pitää myös tuulta hyvin. Sanoinko jo: Älyttömän kätevää!

 

Joko sinulla on tällainen?

 

P.S. Ethän ole missannut eilistä postaustani luonnonkosmetiikasta, jossa on meneillään myös arvonta!

Kommentit

Jeba
Tuuliajolla

Mä olen kattonu näitä monissa eri kaupoissa, viimeks eilen Lindexillä - siellä olis ollut yks kiva. Tykkäisin jostain tosi värikkäästä taikka sitte semmosesta laivastonsinisestä. :) Sun näyttää kans kivalta! Ja tässä takissa on myös se hyvä puoli, että menee niin sporttisempana kuin vähän tyylikkäämpänäkin.

FFFifi
Fitness Führer

Pohdin tuollaista, mutta kaikki näkemäni ovat olleet lyhyitä, joten en oiken tarkenisi niissä enää :P Tuo vuoriajatus on kyllä loistava!

S-S

No siis lapsethan tämän kerrostamisen on tienneet jo vaikka kuinka kauan (PoP), joten hyvä että me aikuisetkin vihdoin hiffattiin sama. 

Miksen muuten todellakaan ole keksinyt tota koskaan?

Tyyne
Sukat makkaralla

On! Teen lähtöä juuri takaisin sinne syksyiseen Suomeen, joten takki pääsee pieneen tilaan mahtumisen ansiosta ihan lentsikkaan asti mukaan. Mulla tuli mukana myös sellainen pikku pussukka, johon takin voi "sulloa" :)

.Tiia

Enpä ole tajunnut, että tuotahan voisi pitää toisen takin alla! Kiitos kiitos, ratkaisit erään takkidilemman, joka minulla on ollut! :)

Hertta
Lilou's Crush

Hep, hep, kaksi kertaa, kun on kaksi takkia, pitkä ja lyhyt :) viime talvi meni ekaa kertaa ikinä vähän tyylikkäämmin villakangastakissa, kun puin alle ohuen untsikan. Ihanan lämmintä oli. Omissani on vielä mukana suojapussukka, jossa se on hurjan kätsy survoa vaikka laukkuun.

Kommentoi