Syksyn opintojen suunnittelua

Maanantaina alkaa syksyn kursseille imoittautuminen. Kevään opintopisteitä kertyi yhteensä 30, mutta syksylle tavoite on huomattavasti maltillisempi, johtuen uudesta, kokoaikaisesta työstäni.

Syksyn lukujärjestystä selaillessani, huomaan yhtäkkiä haalineeni 27op:n arvosta kursseja. (Ihan realistisesti ajatellen, se on kyllä ihan liikaa.)

20140309_194030.JPG

 

Olisiko syksyn taktiikkani kuitenkin sellainen, että ilmoittaudun näille kaikille suunnitelluille kursseille, ja teen sen, minkä jaksan?

Jos voimat (ja aika) loppuvat kesken, niin sitten tiputan kurssin (tai kaksi) pois.

 

20140327_095114.JPG

Ongelma taitaa olla se, että tunnen itseni liian hyvin: En kuitenkaan jätä kursseja kesken, vaan vedän hampaat irvessä joululomalle asti 😉

No, ehkä sitten seuraavana keväänä otan rennommin.

 

 

Translation: Selecting courses for autumn/winter semester and already feeling myself exhausted!

 

Kommentit (3)
 1. Oon mielenkiinnolla seurannut näitä sun opiskeluun liittyviä postauksia, kun itse amkissa liiketaloutta opiskelen. 🙂 Siitäpä tulikin mieleeni kysyä, onko sulla jäänyt mieleen jotain markkinoinnin (tai markkinointiviestinnän) kirjoja, joita suosittelet? Tulossa on ”kirjapiiri” ja kirjaa sitä varten mietin. Tuota blogimarkkinoinnin kirjaa olin harkinnut, onko mielestäsi hyvä?

  1. Moikka hheidi! Kiitos kommentistasi. On aina kiva kuulla, jos joku tietty blogin teema kiinnostaa todella lukijaa (tai lukijoita). Monia kirjoja on tullut luettua, ja ainakin näitä suosittelen:

   • Katleena Kortesuo on erittäin ajanhermoilla oleva, jonka kirjoja Blogimarkkinointi ja Sano se someksi suosittelen lämmöllä.
   • Noppari Elina ja Hautakangas Mikko on kirjoittaneet Kovaa työtä olla minä -Muotibloggaajat mediamarkkinoilla. Tämä luin parissa vuorokaudessa läpi, koska oli niin mukaansatempaava. Sen saa luettua näköjään myös täältä, jos fyysistä kirjaa ei kaipaa.
   • Klikkaa tästä. Internetmarkkinoinnin käsikirja 2.0, Mainostajien liitto.
    
   Kerrothan, jos päädyt lukemaan niistä jonkun, että mitä tykäsit, tai onko joku näistä jo mahdollisesti luettunakin?
    
   Mukavaa viikonloppua!
   1. Päädyin lukemaan ja esittelemään muille Lisa Sounion Brändikkään, mutta Katleena Kortesuon kirjat ovat varauksessa paikallisesta kirjastosta (pitkät jonot). Kiinnostaa myös tuo Nopparin ja Hautakankaan kirja. Mun pääaine on laskennan puolella, mut toisena sivuaineena viestintää. Kiinnostavaa lukea vähän toisenlaistakin, ei-numeropainotteista tekstiä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *