Taapero- ja lastenmuodin uusin tulokas: Cubus!

Ma-material Girl

Kaupallinen kampanja, Yhteistyössä: Cubus

 

 

Tapasin eilen Cubuksen Country managerin, Gustavin,  ja pääsin hänen kanssaan tutustumaan etukäteen heidän Tapiolan myymäläänsä (avataan tänään klo 10), jossa myös me pääkaupunkiseutulaiset pääsemme kosketuksiin brändin lastenvaatemalliston kanssa. Suomen ensimmäinen lastenvaatemallistoa myyvä Cubus avattiin vastikään Saloon, ja Tapiolan jälkeen, on vuorossa Jumbo.

 

 

Cubuksen lastenvaatemallisto on suunnattu 2-14-vuotiaille (86-164cm) ja ominaisuuksiltaan vaatteissa on keskitytty sekä niiden toimivuuteen että kestävyyteen. Itse olen ainakin kaipaillut uusia tuulia pojan pukeutumiseen, sillä tarjonta on edelleen Helsingissä(kin) aika pieni ja suppea. Eniten olen kaivannut iloisia, yksinkertaisia ja trendikkäitä pikku-poikien vaatteita. Tytöille kyllä on tarjontaa vaikka kuinka, mutta poikien valikoima on -anteeksi nyt vaan- aina tarjonnut tylsää tai vastakohtaisesti hyvinkin räiskyviä ja retrovibaisia vaatteita. Jotka ei siis miellytä minua lainkaan. Lähdin siis tähän yhteistyöhön mukaan innoissani ja erittäin toiveikkaana.

 

"Joko nyt?"

"-Kyllä!"

College-housuja, huppareita, trikoopaitoja, kylpytakkeja, alusvaatteita, sukkia ja sukkahousuja...

...Pehmeitä slimmifarkkuja ja chinoja, kaikissa sateenkaarenväreissä...

...Sammareita, printtipaitoja, lyhyt- ja pitkähihaisia, neuleita, kauluspaitoja...

...Ulkovaatteita (tuulta ja kosteutta hylkiviä), toppaliivejä, välikausivaatteita...

...Fleece-asuja...

... Myös Fleece-puku! Mistään, mistään, mistään, en ole ennen löytänyt (vauvakokoja isompia) tällaisia. Kiiiiiitos!

 

Gustav kertoi paljon heidän tuotteistaan, mallistoistaan ja uusista Cubus- liikkeistä. Lastenmallistoissa luotetaan osaksi Basic- malleihin, joita kaikki tarvitsevat (myös orgaanisesta puuvillasta) , mutta myös trendikkäämpiin vaatekappaleisiin, kuten parkatakeihin ja slimmifarkkuihin. Perustrikoopaitoja on aina tarjolla kahden kappaleen nipuissa, jotka saa edulliseen yhteishintaan, kaksi yhden hinnalla. Myös puuvillaisia, yksivärisiä pooloja näkyi muuten olevan  (ei ole helppoa löytää niitäkään), jos sellaisia olet lapsellesi etsinyt.

 

Pikkupoikien mallisto miellytti minua siinä määrin, että aloin jo suunnittelemaan Gabrielille uusia asuja. Tässä hintatasossa liikuttaessa, myös tulevat tarhavaatteet saavat olla äitin suosikkeja, eikä pelkästään niitä "vähän huonompia"!

 

Löytyykö näistä sinuakin miellyttäviä kokonaisuuksia tai osia?

1. Ohut ja pehmeä farkkupaita ja camo-kuosiset colleget 

 

2. Pääkallopaita ja chinot

 

3. Printti teeppari ja slimmifarkut

 

4. Slimmifarkut ja college-biker (Tyttöjen puolelta)

 

5. Kissapaita (Tyttöjen puolelta)

 

6. Vihreät slimmit ja raitapaita

 

(Keskityin tarkoituksella poikamaisiin juttuihin, mutta kyllä sieltä glitteriä, kissoja, tylliä ja muita söpöyksiä löytyy tytöillekin, älkää huoliko!)

 

Jokaisen kuvaamani asun hinta on noin 25€-35€, joka avajaisviikonlopun kunniaksi pienenee vielä 30% prosentilla. Aika reilua, vai mitä?

Tässä (yllä)  kuva orgaanisista suosikeistani...

...ja mahtavista yöpuvuista! Joulupukki, vink vink! (koko 92cm, kiitos)

 

www.cubus.com/fi/

 

__________________________________________________________________________________

 

Cubus Tapiola/ Kauppakeskus Ainoa, avataan tänään torstaina

24.10.2013

klo 10.00

 

__________________________________________________________________________________

 

Liike tarjoaa kaikista (naisten, miesten, lasten) tuotteistaan -30% alennuksen, huomisesta sunnuntaihin, eli avajaisviikonlopun ajan.

Suosittelen menemään, vaikka ruuhka saattaakin olla aikamoinen!

 

 

Translation:

I was invited to visit the brand new Cubus- store in Tapiola and see their new kids collection, which is sold only in two stores in Finland: Salo and Tapiola. In Nov the´re opening a new store in Jumbo (Vantaa) as well, where they´re gonna have the children´s department too.

My first impression about the collection was very positive and just what I´ve been looking for my son: Colourfulf yet simple and contemporary clothes that are also easy to wear and comfortable. I highy recommend you to visit their store and see it yourself.

Cubus Tapiola offers all products (women, men, kids) with 30% reduction during this up-coming opening weekend. Go, Go!

 

Kommentit

Elina U.
Lentoaskeleita

Jee! :) Onpa kivaa saada pienille pojillekin lisää vaatevalikoimaa, allekirjoitan täysin tuon ettei pojille ole läheskään niin kivaa tarjontaa kuin tytöille (ainakaan kohtuuhintaisena). Seuraavalla Helsingin-reissulla suuntaan kyllä tsekkaamaan tuon Cubuksen. Ehkäpä jossain vaiheessa saadaan tänne Tampereellekin oma?

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos Rosanna kommentistasi!

En pidä Tamperetta lainkaan mahdottomana, mutten tietenkään osaa Cubuksen puolesta tässä vastata ;) Vaikka vähän sisäpiiriin eilen pääsinkin. Hih.

Lupaan kyllä raportoida heti, jos/kun kuulen jotain tämänsuuntaista Cubukselta. -Ja siihen asti palvelevat toki Salo ja Tapiola, kuten sanoitkin.

v-e-m
Aerials

Alkuun katsoin, että plääh sinistä ja collegea, mutta jee, siellähän oli vaikka mitä kivaa! Ihana tuo collegebiker! 

Mindeka
Ma-material Girl

Oli, oli! Siellä todella värejä löytyi ja ehdottomasti plussaa siitä, ettei enemmistö todellakaan ollut sinista ja vaaleanpunaista, vaan aivan kaikkia sateenkaaren eri värejä, sekä tytöille että pojille. Nuo värikkäät housut kummittelevat päässäni, sillä niillähän saisi meidän perusraitapaita-lookkeihinkin todella helposti uutta ilmettä.

Olen oikeasti innoissani tästä!

Kiitos kommentistasi v-e-m!

Jeba
Tuuliajolla

Mä en ollut yhtään innoissani siitä kun tänne Saloon tuli Cubus, mutta kun menin siellä käymään ja huomasin lastenvaatteet, niin olin innoissani. :) Tosi kiva lisä, sillä täällä Salossa kun on todella suppea toi lastenvaatevalikoima - että jos se Helsingissä on pieni, niin mitä se täällä sitten onkaan! :D

Mindeka
Ma-material Girl

Uskon vahvasti, Jeba, että lastenvaatemarkkinat ovat ne, jotka lähitulevaisuudessa kasvavat huomattavasti, niin pääkaupunkiseudulla kuin muuallakin. Valikoimaa ei todellakaan ole liikaa, kuten sanoit, eikä minulla ainakaan nettikaupoista tule lapselle tilattua juuri lainkaan. Johtuu ehkä siitä, että kokovaihtelu on merkeittäin niin suurta, että itse haluan aina tarkistaa silmämittaisesti, että kumpi koko nyt kannattaa ostaa.

Oletko jo hankkinut jotain lapselle Cubukselta? Suosituksia kehiin vaan!

 

Jeba
Tuuliajolla

En oo hankkinu vielä mitään, lähinnä vähän silmäilin ja mun mielestä valikoima näytti kivalta. :)

miiu (Ei varmistettu) http://kutikutimiiu.blogspot.fi

Onpa yllättävää, ei ole edes tullu mieleeni että Cubuksella on lastenvaatteita :D
No, näin äkkiseltään katsottuna kuvista ovat aika h&m-painotteisia (mm. luuranko yökkäri löytyy myös heidän valikoimista), niin kuin kaikkien muidenkin ketjujen lastenvaatemallistot, mutta luulen että suomalaiset tykkäävät ja tämäkin löytää ostajakuntaa :)
Käyn kyllä kurkkaamassa valikoiman jos Jumboon myymälä avataan :)

dilla (Ei varmistettu)

Stadiumilta on löytynyt jo monena vuonna noita fleecehaalareita, kokoon 116 asti.

Kommentoi