Taaperohommia juuri nyt

Ma-material Girl

 

Kesän viimeisistä päivistä on nautittu koko perheen kokoonpanolla. Ollaan huviteltu Lintsillä, jossa minilaitteet ovat olleet ilmaisia perheen pienimmille, ollaan uusittu (ja karsittu) lelukokoelmaa (Nyt kuuminta hottia on hait!) ja retkeilty omassa olkkarissamme, pienessä huvimajassa.

 

 

Ihailtu aurinkoista Helsinkiä yläilmoista, joka oli pojan mielestä silminnähden kivaa ja mielenkiintoista. Äitiä edelleen jännittää korkeat paikat, mutta lapsen edessä on oltava rohkea.

 

 

Lintsillä mielenkiintoisimpia laitteita olivat kaikki ne hurjimmat ja jännimmät, joihin poika pääsee vasta noin kymmenen vuoden kuluttua, mutta löytyi sieltä yksi suosikki niistä lastenlaitteistakin. Autokaruselli, tietenkin. Siinä huristeltiin kolme kertaa putkeen, vaikka itku ja raivo tulikin jokaisen kerran kun laitteesta piti poistua takaisin jonoon. -Mutta eipä ollut ainoa ;) Vähän jopa sääliksi kävi niitä työntekijöitä, kun kaikki vanhemmat eivät hakeneet mököttäviä naperoitaan pois laitteesta, heti sen päätyttyä, vaan yrittivät (tuloksetta ja useita minuutteja) neuvotella heitä: "Tule vaan reippasti pois." Ja kaikki jonossa olevat alkoivat jo hermostua siinä vaiheessa. Tietenkin. Odottavalle lapselle on minuuttikin liikaa.

Ymmärrän, että lapselle täytyy kertoa, mitä tapahtuu, mutta jos puhuminen ei toimi, niin sitten lapsi haetaan sieltä pois, eikö niin?

 

 

Kalakokoelma -Ja varsinkin haikokoelma- alkaa olemaan jo kattava. On pehmoa ja kylpylelua, yksi piirretty ja ihka oikea muistokin Sealifesta, jossa vierailimme jo alkukesästä. Gabriel muistaa mainita joka kerran, kun ohitamme Sealifen, että tuolla se kalakauppa on. "Kala" ja "Hai" onkin luonnollisesti lisääntynyt myös huimaa vauhtia kasvavaan sanavarastoon.

 

 

Koska meidän lemmikkihaimme ovat oppineet myös näykkimään meitä vanhempia, niin oli hankittava myös pehmohai, josko se sattuisi reiteen tai takamukseen hieman vähemmän kuin kova muovinen kylpylelu. Hai muistaa myös aina huutaa varoitukseksi "Ai!", kun se nappaa pahaa-aavistamattomia vanhempia jalasta kiinni.

Kaukosäätimessä roikutaan kiinni päivittäin, samalla sanomalla "Hai!", että vanhemmat tajuaisivat laittaa kalapiirretyn (Oktonautit/ Sammyn tarina) pyörimään. (Ei ihan joka kerralla kuitenkaan suostuta.)

 

 

Skidit Festarit- tapahtumassa näimme kesällä ensimmäistä kertaa tämän polyester-kammotuksen, joka oli pojan mielestä kuitenkin aivan huippujuttu. Pomppulinnakaan ei kiinnostanut samassa määrin kuin sirkusteltta, joten toivomme sadepäivien sujuvan helpommin sisällä, jos mielekästä puuhaa keksisi tämän teltan ympärille. Kirjoja? Piirtelyä? Haiden kanssa köllöttelyä?

 

 

Koska halusimme synttärilelulahjapaljouden kuriin, pyysimme kesällä kaikkia ystävällisiä sukulaisia ja läheisiä osoittamaan halutessaan lahjansa pojan tilille. Nyt niillä rahoilla on ostettu taaperotuoli (syöttötuoli jouti jo pois), sirkusteltta, useita hai-leluja ja uusia syysvaatteita. Kaikki tarpeellista siis. Tai no, melkein ainakin.

 

Olemme varanneet muuten Vekarakirppikseltä pöydän 24.-29.9., jonne päätyy myyntiin paljon 74-86cm vaatetta sekä leluja, joten jos sellaisia on hakusessa, niin suosittelen ensi viikolla kurvaamaan Kumpulaan!

Sain myös päähäni, että kaikki kirppisvaatteet on myös silitettävä ennen myyntiä, joten hinnoittelun lisäksi, puuhaa todella riittää.

 

 

Translation: Lately we´ve been at Linnamäki amusement park and collecting all kinds of shark- things, because thats the new wow factor. Toddler has also learned a bunch of new words such as shark and fish. From IKEA we purchased a toddler seat and boy did he like to help us to get it up.

We´re selling our toddler stuff at Vekarakirppis (Kumpula) 24.-29-9. if you´re interested. Sizes between 74-86cm and lots of toys and books as well.

Kommentit

Liv
Päiväuniaika

Tuo autokaruselli on myös meidän E:n ehdoton lemppari :) menee aina pitkä tovi kun hän valitsee mihin autoon haluaa istua (ja raivohan siinä tulee, jos joku muu kerkiää eka ;)

Mindeka
Ma-material Girl

Poika lensi kerran maahankin, kun isompi poika jyräsi sieltä takaa vielä pohtivan poikamme ;) Onneksi oli aika rauhallinen päivä tuolloin Lintsillä, ettei mennyt ihan taisteluksi tuo auton valinta!

v-e-m
Aerials

Autokaruselli on myös meillä lemppari! Mutta että silität kaikki vaatteet, hullu! :)

MM
Maijan matkassa

Niin just, hullu! :) Mutta sun kirpparipaikka näyttää kyllä sitten varmaan aika särmältä.

Mindeka
Ma-material Girl

Otan tuon kohteliaisuutena ;)

Kommentoi