Taaperotyylin kulmakiviä

IMG_8095.JPG

Myönnän: Olen jumittunut tietyntyyppisiin lastenvaatteisiin ja sitä kautta luonut Gabrielille oman tyylin. Siis siitä huolimatta, että se on minun pakottamani. Lastenvaatteissa mietin aina ensin käytännöllisyyttä ja mukavuutta. Likaantumista en tosin pelkää, koska olen huomannut, että tässä iässä tahrat ovat vastaavia kuin aikuisellakin. Ei enää pinttyneitä selkäkakka- tai bataattisosetahroja, jee!

IMG_8096.JPG

IMG_8098.JPG

One piece- tyyppiset sisähaalarit ovat suosikkejamme. Siis myös isin mielestä. Niissä on jotain älyttömän söpöä ja helppoa. Ja aivan varmasti ne ovat mukavia päälläkin.

IMG_8099.JPG

Uusin suosikkipiirretty on pojan mielestä hellyyttävä Pingu. Mikä tahansa pingviinin kuva kirjassa tai leluhahmona innostaa, joten H&M:n syyskuvastosta bongattu Pingu-paita oli pojalle tilattava ilostuttamaan tätä syksyä. Gabriel osaa jo vaatia aamuisin tiettyjä suosikkivaatteitaan puettavaksi, joten on vain meitäkin helpottavaa, että vaatteet ovat hänen suosikkikuvillaan varustettuja, vaikka joskus mietinkin, etten figuurivaatteita pojalleni halua. (Kumottu ja naurettava periaate #543).

IMG_8113.JPG

IMG_8116-002.JPG

Taaperotyyliä syksyyn: Lökäpöksyt, raitapipo, Pingu-paita ja kumisaappaat.

 

Kommentit (4)
  1. Joo, oltiin päiväkodissa tutustumassa ja voi pojat kun alle 2-vuotiaat tytöt kävivät toistensa paitojen kuvia läpi aivan ihastuksissaan! Pakko se on näemmä ostella neidillekin muuta kuin raitapaitoja!!

    1. Joo! Puistossakin on ihailtu yhden jos toisen auto-/palomiespaitoja 😉 Se on hellyyttävää.

  2. Mä ihan odotan sitä aikaa, kun napero osaa jo itse toivoa päivän vaatteita! Mun mielestä siinä on jotain supersuloista <3

    1. Mä olen samaa mieltä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *