Taas yksi bloggaaja ilman meikkiä

Veeran haasteeseen on vastannut moni bloggaaja, myös täällä Lilyssä, niinpä minäkin tässä asiaa (ja kuvia) pari päivää hautoneena, päätin paljastaa oman meikittömän naamani. En siksi, että kaikki haasteet olisivat kivoja, vaan siksi, että tällä haasteella on mielestäni erittäin painava ja tärkeä pointti blogimaailmassa: Onko kukaan täydellinen? Julkaisen kuvan toissapäivältä, jossa olen juuri sen näköinen kuin yleensäkin arkisin, kotona/puistossa lapsen kanssa.

Olkaa hyvät:

huuto.nettiin_028.jpg

Nyt harmittaa, että poikkeuksellisesti kuivasin hiukset, sillä se olisi ollut vieläkin enemmän todenmukaisempaa: inhoan hiusteni föönaamista. Yleensä käyn suihkussa iltaisin, jotta reuhka kuivuu edes suurimmaksi osaksi ennen ulos lähtöä.

Meikkaan aika harvoin. Jos en kuvaisi tänne asujani, en meikkaisi senkään vertaa. Kaunistelen siis totuutta teille, myönnän. Jos lähtisin selailemaan kuviani, löytäisin varmasti montakin kuvaa, jossa olen ilman meikkiä, mutta kasvot on varmasti joko a) poispäin käännetyt tai b) niin pieni tihru kuvassa, ettei niistä saa selvää. Ja tässä kerron syyn: Lopetin hormonaalisen ehkäisyn nelisen vuotta sitten (27-vuotiaana) ja parissa kuukaudessa, oli naamani räjähtänyt täyteen kivuliaita finnejä. Kärsin aknesta melkein kolme vuotta, sillä kaikkia hoitoja, aineita, myrkkyjä, lääkkeitä ja elimistön puhdistuskuureja kokeilleena, akne parantui rauhoittui vasta kun tulin raskaaksi. Itsetuntoni kärsi noin 90% inflaation, jonka jälkeen en kaivannut kommentteja blogiini siitä, kuinka ruma ja finninaamainen olen.

huuto.nettiin_029.jpg

Nyt otan kuitenkin sen riskin. -Miksikö? Koska itsetuntoni ei ole enää täydellisestä ihosta kiinni.

 

 

Kommentit (6)
  1. Noni, taas toimiva netti! Joo eli minä tiedän kyllä, miksi minä puolustelen meikkaamistani. Kiinnostaakin, miksi muut tekevät niin. Oli ehkä vähän huonosti ilmaistu tuolla aijemmin 😀

  2. Haha join the club, minun eksä sanoi aikanaan ihan samaa 😀

    Joo, taisin nyt paljastaa itseni ohimennen. Mutta kyllä, luit vanhaa blogiani. 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *