Tarhamuistilistaa tässä rustailen…

20131009_100710.JPG

20131009_100756.JPG

 

Eilisen asua hieman sumuisissa tunnelmissa, olkaa hyvä. Ajatukset pyörivät kovasti jo päiväkodissa ja siinä, mitä kaikkea pitääkään muistaa siihen liittyen. Työkuvioissa ei ole vielä mitään muutosta. Olen alkanut miettimään myös avointa AMK:ta (Kiitos, Lurun) , mutta miksi ihmeessä ko. nettisivut ovat niin epäselviä ja alkuvuoden kurssitarjonnan osalta vielä päivittämättä?

 

20131009_100654.JPG

 

Pojan tarhapaikasta pitäisi pian tulla jotain uutisia (päätöksiä), joten jännitys on joka päivä melkoinen. Ajatukset pyörivät jo tarhaharjoittelussa ja vaihtelevat ilon ja puhtaan pelon välimaastossa. Mitenköhän se tulee menemään?

 

20131008_141239.JPG

 

Kalenteria täyttää epämääräiset muistutukset, jossa mainitaan mm. kotihoidontuki. Sehän pitää sitten muistaa peruuttaa. (Maksetaankohan se muuten etukäteen vai jälkeenpäin, jos maksupäivä on ollut kuun lopussa? Onko tässä siis jo kiire?)

Mitä pojalla pitää olla tarhaan mennessään? Reppu ja tossut, ainakin. -Ai niin, nehän pitää kaikki sitten nimikoidakin…

 

20131009_100920.JPG

 

Tuntuu kuin elämä olisi (taas) täydellisessä taitekohdassa. -Ja niinhän se onkin. Emme voi tietää yhtään, minkälaista elämämme on muutaman kuukauden päästä, mutta varma olen ainakin siitä, että jännää ja erilaista se ainakin tulee olemaan.

 

Kaipaisinkin siis hieman vinkkejä:

Koska päätös päivähoitopaikasta tulee ja koska siihen pitää vastata?

Mitä kaikkea hankintoja päiväkotiin täytyy tehdä?

Osittainen kotihoidontuki ja osittainen hoitovapaa? Olikos siihen jonkinlainen mahdollisuus?

Miten aloittaa päiväkotiharjoittelu ja koska?

 

Mitä kaikkea muuta täytyy muistaa? Kaikenlaiset vinkit ajatellen päiväkotia, otetaan innolla vastaan. Mikä oli teillä helpointa ja mikä vaikeinta?

Terveisin, kiitollinen mutta jännittynyt bloggari.

Kommentit (14)
  1. Hyvä päiväkodin muistilista löytyy mm. täältä

    Tärkeimpänä varavaatteet, sadepuku, kumpparit, sisätossut, (unilelu), nimikoidut vaatteet, joku reppu/pussukka (jos haluaa välillä viedä tavaroita kotiin).

  2. Kotihoidontuki maksetaan jälkikäteen, eli lokakuun lopussa saat lokakuun rahan. Käytännössä siis jos lapsi on jo lokakuun ajan hoidossa, lokakuun lopussa maksettava raha on ylimääränen ja pitää palauttaa. Paitsi, hmm, äsken olin ihan varma tästä mut nyt heti aloinki miettiin että onko se näin 😀 on se kait, kun meillä mies on nyt isäkuukaudella melkein lokakuun loppuun, ja mä saan kuun lopussa vaan jonkun pikkusumman. Eli en sitä kokonaista ”marraskuun tukee”.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *