Tarvitseeko vauva aurinkolaseja?

Tarvitseeko vauva aurinkolaseja vai onko kyseessä kulutushysterian aiheuttama muka-tarve?

 

huhtikuun_8._mennessa_paasiainen_045.jpghuhtikuun_8._mennessa_paasiainen_046.jpghuhtikuun_8._mennessa_paasiainen_047.jpghuhtikuun_8._mennessa_paasiainen_048.jpghuhtikuun_8._mennessa_paasiainen_049.jpg

No, ainakin me hankimme pojalle lasit. Tai siis kahdet: optikolta Polaroidit kaupunkilaseiksi, sekä nettihuutokaupasta käytännöllisemmät Baby Banzit jokapäiväiseen käyttöön.

Ensimmäiset ostimme ensin ja totesimme niiden olevan vähän isompien poikien (kuin 8kk) lasit. Sovittaminen nukkuvalle vauvalle ei anna totuudenmukaista kuvaa niiden istuvuudesta, paikallaan pysyvyydestä tai mukavuudesta. Hereilläollessaan Gabriel haluaa mieluummin purra sankoja kuin pitää niitä silmillään.

Baby Banzit löysin netistä, enkä ollut ikinä ennen kuullutkaan niistä. Kuminauha sankana vaan kuulosti niin toimivalta, etten voinut olla tilaamatta. Pikainen Googletus kertoi huutokaupan lasien olevan yli puolet alle uusien vastaavien, joten  värikään ei mietityttänyt enää 😉

Mitä mieltä olet? Onko ihan pöllöä? Olen kuullut ainakin ”Pärjäsihän ne vauvat ennenkin ilman aurinkolaseja!”– argumentin.

Onko lapsellasi aurinkolasit ja jos on, niin minkälaiset?

 

Kommentit (8)
  1. Kyllä lasit fiksu juttu on. Jos tarvitsee itse, miksei lapsikin? Itse tykkäsin että Baby banzit on hieman jäykät ja meillä ne painavat nenän vartta. Julbot on ollu hyvän malliset (vaikkakin tyyriit).

  2. Ei olleenkaan turha ostos, turhempiakin on. Meidän neiti on ainakin hyvin herkkä auringolle – miksi suotta haluaisin sokaista vauvaani auringon säteillä, kun en itsekään ilman laseja ole. Parhaat lasit ovat juuri nuo pehmeällä joustavalla nauhalla sidottavat. Pysyvät hyvin päässä eikä vauvaa häiritse ne.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *