Testattu: Ripsien kestovärjäys

Ma-material Girl

Pasilan MLL:n perhekahvilaan, saapui perjantaina mieluinen vieras: ripsien ja kulmien kestovärjääjä. Innostuin itsekin ottamaan värin ripsiini, vaikka epäilinkin, ettei pelkkä värjäys (vrt. ripsien pidennys) tee kummosia näihin nysiin. Yllätyksekseni lopputulos oli erittäin hyvä ja ehdottomasti tuon kymmenen euron arvoinen. Tässä kuvat, olkaa hyvä:

Ennen

Värjäys meneillään

Lopputulos

 

Olen tyytyväinen! Oletko itse enemmän ripsari- , värjäys- vai pidennystyyppiä?

Kommentit

iity-
Puolivahingossa

Ihan huikeet! En oo tiennykkään, että perhekahviloiden kautta voi saada hemmotteluakin. :D

Ennen raskautta mulla oli jonkun aikaa ripsien pidennykset, mut hinnan takia ne sitten jäi. Ja värjäystä en oo uskaltanu kokeilla eli ihan ripsarilla mennään. :) Tuli hirvee ikävä niitä pidennyksiä nyt..

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos iity_. Kyllä voi, tosin se on paikallisen yhdistyksen järjestämishaluista ja asukkaiden aktiivisuudestakin kiinni, että mitä he jaksavat/haluavat niihin perhekahviloihin järjestää.

Mulla oli sama juttu noiden pidennyksien kanssa ja vähän niitä jäin kyllä kaipaamaan, mutta nyt aika ja raha on kortilla, niin päätin myös luopua niistä.

Mamma
Mamman Sähkövatkain

Olen värjäyttänyt ripset ainakin sata kertaa. meillä käy äidin luona perhetuttu n. 6 viikon välein laittamassa akkalaumalle kulmat ja ripset kuntoon. Itse tykkään värjäämisestä, koska sitten ei tarvi aina laittaa mitään naamaansa kun lähtee, koska joskus se ripsarikin riittää, toki jos johonkin pitää laittautua vähän näyttävämin laitan kyllä vielä ripsarit päälle, niin saa enemmän volyymia :D Mutta senkin takia värjään koska ripsieni tyvi on ihan vaalea ja ripsivärien harja ei ylety sinne asti ja saan ehkä peitettyä vähän eyelinerillä, mutta sekin on taitolaji :D

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos kommenteista tytöt!

Papyli: Mulla lähti pidennysten myötä (pidin niitä noin vuoden) omat ripset pois lähes kokonaan. Tai siis, ei pudonnut, vaan lyheni ainakin puolella. Se oli ihan järjetöntä säätöä niiden irtoripsien kanssa (mm.omat kolmekymppiset), että se on ainoa huono puoli niissä pidennyksissä. Olen paljon ikävöinyt niitä, mutta pelottaa sitten taas se irtautuminen niistä... 

Mamma ja 233: Veikkaan, että tästä tulee myös mun juttu. Kuinkas usein näitä siis pitäisi uudelleen värjäillä? Mulla on myös vaaleat luonnostaan, joten onkohan kerran kuussa realistinen?

Mindeka
Ma-material Girl

Joo, kuulostaa kohtuulliselta. Pelkät ripset on varmaankin sen 15€, koska kuten kuvasta näkyy, kulmakarvani on aika tummat, eli hyvät naturelleina. Tiedä sitten, mikä kromosomivirhe se on, mutta niitä ei tartte värjätä ;)

Mamma
Mamman Sähkövatkain

Värjäysväli riippuu yleensä tuon aineen merkistä ja ite tykkään antaa vaikuttaa hyvinkin pitkään, että se oikeasti pysyy. varmasti realsitinen väli on tuo 4-6 viikkoa uskoisin. ensimmäisllä kerroilla väri haalistuu aika nopeaa, mutta sitten kun se säännöllisyys astuu kuvaan , nii näkee jo sitten kuinka usein tarvitsee laittaa uudestaan. itse maksan 10e tsät värjäämisestä ;)

Mindeka
Ma-material Girl

Hmmm... Tää antoi vaikuttaa ehkäpä 10 minuuttia. Kuulostaa aika lyhyelle vaikutusajalle, vai? :D

Mamma
Mamman Sähkövatkain

Se vähän riippuu aineesta, mutta kyllä mulla on ollut kauemmin kun 10min mut siiä on vaan se että se kirvelee jos on liian kauan

 

 

Mindeka
Ma-material Girl

Jäämme siis katselemaan ja odottamaan, kuinka tämä kestää ;) Ei kirveltänyt mulla kyllä lainkaan vaikutusaikana, vaan vasta sitten kun alettiin pyyhkimään pois ja availemaan silmiä, mutta sekin vain sen aikaa, että ne kaikki värit sai pyyhittyä pois.

Mamma
Mamman Sähkövatkain

:D tiedän tunteen :D oon jo aika tottunut mut muistan ekan kerran ja luulin että mun silmät palaa :D 

Pysyvyys riippuu ripsien kasvamistahdista, n. 2-3vkoa väri keskimäärin pysyy, ja toisekseen sen jälkeen alkaa jo "tyvikasvu" ripsissä näkyä eli ripset näyttävät lyhyemmiltä kun väriä on lyhyemmällä matkalla (pisimmät ripset putoavat ja uutta vaaleaa kasvaa tilalle).

Tiedän myös tapauksen jolla ei väri pysy kuin 2 pesua, värin vaikutusajalla tai tummuudella ei ole mitään merkitystä :D

phocahispida

Värjään kulmat ja ripset kotona, noin 1,5kk kestää, sitten alkaa olla kasvaminen ja luontainen vaihtuminen tehnyt tehtävänsä ja uusi kierros edessä. Väripaketti maksaa marketissa 10-15€ ja riittää läträysinnosta riippuen 3-8 värjäykseen. ;)

Mä käytän refectocilin värejä ja mulla ainakin on 2 pakettia (kahta eri väriä joista miksailen) riittäänyt ainakin 30 värjäyskertaan! Mutta ehkä sitten olen pihi :D

Mindeka
Ma-material Girl

Hmmm.. Kiitos vinkeistä Phocahispida ja eleonoora123: Voishan sitä värjätä kotonakin! Enpä olisi tullut miettineeksi tuota vaihtoehtoa lainkaan. Pidettiin ennen siskon kanssa hiustenvärjäysiltojakin, niin miksei sitten ripsienkin värjäysilta onnistuisi. Kiitos paljon tästä vinkistä!

Millä muuten se väri levitetään? Onko purkissa joku pensseli mukana?

jos itse haluaa värjätä niin paketissa tulee sellanen ripsiharjan näkönen millä voi sutia, mutta jos on kaveri apuna niin tarkimman tuloksen saa sillä paketin mukana tulevalla tikulla, saa värin ihan tyveen saakka, sotkematta kuitenkaan luomia! :)

phocahispida

Mullakin kesti jokin väripaketti 2o käyttökertaa!

S-S

Hienolta näyttää Mindeka!

Mä en ole uskaltautunut värjäämään ripsiä koskaan itse, en jotenkin ymmärrä miten sen voi sokkona tehdä... vai onko olemassa väri joka laitetaan ripsarin tyylisesti?

Kulmat värjään kyllä (epä)säännöllisesti itse, siitä selviää tumpelompikin. Mulla yksi Refectocilin väri on kestänyt parisen vuotta, vaikka mielestäni läträän sitä ihan huolella.

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos S-S! eleonoora123 sanoi tuossa ylempänä, että ripsiharjan tyylinen suti tulee väripaketissa mukana, jolla ei kylläkään saa ihan juureen asti sitä väriä, mutta onnistuu kuitenkin kohtuullisesti yksinkin. 

Tätä pitää kyllä kokeilla.

Kiitos tuhannesti kaikille ahkerille kommentoijille! Olen taas hitusen tietoisempi tästäkin :)

Näyttää todella hyvältä! :) Mulla on tällä hetkellä ripsien pidennykset, mutta täytyykin joskus kokeilla myös ripsien kestovärjäystä.

Kommentoi