Testissä: Natura Siberican luonnonkosmetiikka

Yhteistyössä Organic Storen kanssa

20130906_230743.JPG

Luin viime viikolla jolie.fi -sivustolta jutun, johon oli listattu kymmenen hyvää syytä vaihtaa luonnonkosmetiikkaan. Vaikka yhteistyöni ei liitykään tuohon sivustoon, tahdoin suositella sitä teille tässä (sopivassa) yhteydessä, koska sieltä selviää hyvinkin kattavasti ne ajatukset ja pääpiirteet, miksi luonnonkosmetiikan tehon tiedottamista ja kosmetiikka-alan eettisyyttä pitäisi mielestäni tukea enemmän ja näkyvämmin (vrt. vaikkapa vaateteollisuus). Tällä yhteistyöllä haluan osoittaa kantani asiassa. Yhteistyökumppanini on orgaanista kosmetiikka maahantuova Silkway, joka on kuukausi sitten avannut uuden liikkeen Organic storen Helsinkiin.

**

Blogiani lukeneet tietävät varmasti, että materialistisesta nimestä huolimatta, blogia kirjoittaa melko naturelli ja luontaiseen hyvään oloon tykästynyt kolmekymppinen. Siksi olinkin todella onnellinen, kun sain meiliini yhteistyötarjouksen Organic Storelta.

Yrityksen perustaja Yulia vaikuttaa työhönsä paneutuneelta naiselta, jolle orgaaninen kosmetiikka on enemmän kuin vain yritys. Toki olettaisin, että näiden tuotteiden kanssa työskennellessä, sen on oltava ennemminkin elämäntapa kuin vain myytävä tuote. Siltä vaikuttaa myös iloisen Yulian kohdalla. Ja sellaisesta minä tykkään.

Natura Siberican tuotteita saa ostettua myös mm. Tallinnasta ja Tukholmasta, mutta esimerkiksi jälkimmäisestä, tuplahintaan verrattuna meidän markkinoillemme. Organic Store viimeistelee parhaillaan myös nettikauppaa, josta saa kätevästi tilattua tuotteita myös he, jotka eivät Helsingin liikkeeseen pääse/ ehdi tutustumaan.

20130906_230941.JPG

Parin meilin jälkeen sovimme jo yhteistyöstä. Yulia arvioi kertomani perusteella ihonhoitotuotteitteni tarpeen, lähetti sellaisia ystävällisesti minulle ja minä teen niistä arvion blogiini. Palkkana toimii alla luetellut tuotteet.

 

Ihonhoito:

Natura Siberica Propolis -käsintehty saippua. Päivittäiseen puhdistukseen tarkoitettu saippua sisältää propolista, jolla on antibakteerinen ja parantava vaikutus. Koska kärsin ajoittain (edelleenkin) hormonaalisen ehkäisyn jälkeisestä aknesta, joten puhdistusaineen tulee olla tehokas mutta samalla hellä.

Natura Siberica -Päivävoide (SPF-20) herkälle iholle. Levitetään aamuisin ihonpuhdistuksen jälkeen.

Natura Siberica Yövoide herkälle iholle. Levitetään iltaisin, hyvin puhdistetulle iholle.

Natura Siberica  Anti age -Yökasvonaamio herkälle iholle. Käytetään 1-2 krt/ viikko. Voide levitetään hyvin puhdistetulle iholle yötä vasten ja annetaan vaikuttaa yön yli.

 

Hiukset:

Natura Siberica Shampoo, kaikille hiustyypeille

Natura Siberica Hoitoaine, kuiville hiuksille. (Kosteuttaa värjättyjä hiuksia sopivasti, vaikka hiustyyppini onkin normaali.)

 

20130906_231005.JPG

20130906_231054.JPG

 

Ensimmäinen testiviikko on nyt takana. Fiilis ja odotukset ovat korkealla, joten jatkan tuotteiden käyttöä, kunnes noin kuukauden testin jälkeen, kerron tuloksista ja ajatuksistani teille avoimesti ja rehellisesti. Toistaiseksi näyttää oikein hyvältä, mutta koska kasvojen iho uusiutuu noin 30-90 vrk:n kuluessa, niin käyttämieni aineiden teho ei vielä niissä näy. Vain tuntuu. Siksi näin pitkä testiaika.

 

Olemme myös sopineet alustavasti lukijoilleni myönnettävästä alennuskampanjasta, jonka kerron teille tulevassa postauksessani (syys-lokakuun vaihteessa mahdollisesti). Kannattaa siis todella pysyä kuulolla.

 

20130906_231152.JPG

Ainakin pari kaveriani oli jo tutustunut näihin Natura Siberican tuotteisiin, ja koska kehuja on molemmilta sadellut, niin odotukseni ovat korkealla.

Linkkaan tähän loppuun vielä Silkwayn kotisivut, josta pääset halutessasi tutkimaan valikoimaa. Hintataso on tuotteissa on muuten mainitsemisen arvoinen: Esimerkiksi kokeilemani päivävoide maksaa vain 12,50€ (50ml), joten jos tuotteet sopivat oikuttelevalle iholleni, en enää edes mieti paluuta vanhaan.

 

 

Onko siellä lukijoissa ketään, jolle tämä luonnonkosmetiikkasarja olisi jo tuttu? Kaikki kommentit, joita juttu herättää, ovat tervetulleita kommenttiosioon

-Kuten aina.

 

 

Translation: I got a co-operation offer from Organic Store which sells natural cosmetics here in Helsinki. Because I´m all about organic and naturally feel-good-type of girl (despite of the material name of the blog, heh), it was clear that I´m in it. My review about above mentioned Natura Sibericas products is coming up in few weeks, after I´ve got some results. In review post I also tell you a code, with what you can get a discount from Organic Store Helsinki.

Coming up soon!

 

Kommentit (5)
  1. Ostin muutama vuosi sitten joulumyyjäisistä Natura Siberica kylpysuolaa… nyt harmittelen, etten ostanut suurempaa varastoa – kylvyn jälkeen iho on ihanan tuntuinen! Toimisi varmasti hyvin myös jalkakylpyihin.

  2. Loistavia tuotteita natura sibericalla.. rasvoja, kuorintaa ja puhdistusaineita tulee säännöllisesti käytettyä. Suosittelen kaikille! Itärajan tuntumassa asumisessa on se hyvä puoli että nopeasti hakee rasvat rajan takaa jossa ovat paaaljon halvempia suomen hintoihin nähden..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *