Toimistopukeutumisen oivalluksia

Ma-material Girl

Onnekseni myös uudessa työssä on casual pukukoodi, kunhan ei ole asiakastapaamisia. Toimiston ilmastointi mahdollistaa (tai vaatii) käyttämään pitkähihaista, vaikka ulkona paukkuisikin hellerajat.

Mitä kaikkea tässä on jo oivaltanutkaan toimistopukeutumisesta, selviää pian:

 

Iso farkkupaita soveltuu myös rennoksi jakuksi.

Korkeita korkoja jaksaa hyvin pitää, jos/kun istuu suurimman osan työpäivästä, eikä tarvitse esim. juosta mukulakivillä.

 

 

Aamuisin on harvoin aikaa ottaa asukuvia, tai sitten vaihtoehtoisesti, ei kerkeä lavastamaan (siivoamaan) ympäristöä niitä varten.

 

 

Lököhousut ovat mukavat ja asialliset jakkuun yhdistettäessä, mutta polvipussit ovat aivan järkyttävät istumatyössä. (Tätä ideaa pitää vielä vähän paljon hioa...)

 

 

Paidat kannattaa silittää illalla (tai viikonloppuna) valmiiksi, muuten silkkipaidan korvaa aamukiireessä tavallinen teeppari.

 

 

Casual friday erottuu myös vapaamuotoisen pukeutumisen toimistossa. On olemassa slightly casual ja very casual -asuja :D

 

 

 

Translation: Office-look's lately

Kommentit

iitukka

Itsekin olen nyt neljättä viikkoa toimistotyössä neljän kotivuoden jälkeen, joten nämä toimistovaatepostaukset ovat olleet tosi kivoja ja hyödyllisiä! :) Tsemppiä arkeen!

Mindeka
Ma-material Girl

Hei iitukka!

Tämä kommentti oli mennyt täysin minulta ohi -Pahoittelut! Näitä toimistovaatepostauksia saattaa joo kertyä tulevaisuudessa muutama (heh). Tsemppiä sullekin arkeen ja toimistoon!

Kommentoi